zondag 19 april 2015

Nieuw - Karvan Cévitam Go


Laatst liep ik door de supermarkt toen ik opeens bij het limonade schap dit lieve kleine flesje zag staan en dit wekte toch wel nieuwsgierigheid op. Toch vond ik de prijs best schrikbarend want voor dit kleine flesje betaalde je € 2,99 en daar heb je ook een hele grote fles voor maar toch nam ik er één mee om hem uitgebreid te testen.

Veel water drinken is goed voor ons maar soms en dan spreek ik uit ervaring vind ik gewoon alleen water best saai dus even opfleuren met een smaakje is zeker fijn. Helaas heb je niet altijd limonade bij je en daarvoor is de Karvan Cévitam Go perfect voor want deze past in je schooltas, handtas en zelfs in je broekzak. Waar je ook bent even een klein scheutje in je glas of fles en je water smaakt gelijk een stuk lekkerder.


Het tuitje waar je de limonade uitspuit is niet te groot waardoor je niet direct uitschiet. Ook blijft het tuitje goed schoon waardoor je niet zo'n kleffe boel krijgt wat wel snel kan gebeuren met limonade. Denk je dat rood fruit nou de enige smaak is nou zeker niet!

- Karvan Cévitam Go Red Fruit
- Karvan Cévitam Go Strawberry
- Karvan Cévitam Go Ice Tea Lemon
- Karvan Cévitam Go Cactus Lime
- Karvan Cévitam Go Lemon

Voor iedereen dus wel een geschikte smaak en dat vind ik verstandig van Karvan Cévitam dat ze direct hebben uitgepakt met vijf verschillende smaak en ik zie dit nog wel een topper worden in de zomer. 


De eerste keer kneep ik best wel flink in het flesje waardoor er een flinke scheut in mijn glas terecht kwam en dat was absoluut niet nodig tenzij je van mier zoet houd haha. Qua smaak is het precies hoe elke limonade van Karvan Cévitam smaakt dus geen smaakverschil. Uit één flesje Karvan Cévitam Go maak je ongeveer 6 liter water een stuk lekkerder. Dit zijn dertig glazen of maar liefst tien tot vijftien flesjes water.

De Karvan Cévitam Go flesjes zijn te koop in verschillende supermarkten maar tot nu toe heb ik het alleen nog maar gezien bij de Jumbo en Albert Heijn XL.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.