woensdag 22 april 2015

Nieuw - Lay's Mix twee smaken in één zak


Maandag zat ik wat rond te zappen en kwam ik de reclame tegen van Lay's waarbij jongeren een zak naturel chips aan het delen zijn maar uiteindelijk willen ze hem toch voor hun zelf. Hiervoor moeten ze op een geel voorwerp gaan zitten en dan is de zak voor zichzelf. Nadat de reclame voorbij was kwam er opeens in beeld dat er iets nieuws is namelijk: Lay's Mix! Nieuwsgierig hoe ik was ben ik direct op internet gaan snuffelen maar helaas is er nog weinig over te vinden. 

Wat houd Lay's Mix precies in?

Ik vond twee smaken de Bacon & Cheese en Paprika & Sour Cream en néé de twee smaken zijn niet gemengd tot één smaak maar je kan bij elk chipje weer een andere smaak tegenkomen. Ja de zak bestaat voor de ene helft uit paprika en de andere helft uit sour cream. Dit is weer even wat anders toch? hoe leuk als je een feestje geeft en een schaal op tafel zet met twee smaken in één. Je vrienden zullen denken dat je een geintje met ze uithaalt maar néé hoor zo heb je het gekocht.

Zodra ik de twee zakken vind in de supermarkt ga ik ze zeker meenemen om te proeven want hoe gek is het dat je op het ene moment een kaaschipje aan het eten bent en het andere moment een bacon chipje. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.