donderdag 2 april 2015

Nog één week en dan gaan we starten met het Cambridge Weightplan

Wat ben ik deze week nog heerlijk aan het genieten van al het lekkers om mij heen. Vanaf volgende week donderdag is het namelijk voor een aantal maanden over. Geen repen chocolade, hamburgers of shoarma meer voor deze dame want dan gaan we drastisch afvallen. Zoals jullie hier in mijn vorige artikel hebben kunnen lezen ga ik beginnen met het Cambridge Weightplan en dat betekend shakes, repen, soepen of pap.

Gistermiddag ben ik nog even samen met mijn moeder, zus en Kian een gezellig dagje gaan winkelen. Dit kan natuurlijk niet zonder koffie met gebak of een heerlijke lunch. Maar over een week is het voor nu even voorbij maar dat heb ik er allemaal voor over. Ik ben heel erg gemotiveerd en heb er ook super veel zin in want ik ben klaar met dit lichaam. Als je eenmaal die stap genomen hebt en er echt achter staat dan zie je de dingen opeens een stuk helderder. Mijn vriend motiveert me onwijs en is zelf ook al druk bezig om wat kilootjes te verliezen en hem lukt het wel alleen waar ik trots op ben. Natuurlijk ga ik samen met mijn moeder naar Cambridge dus wij sleuren elkaar er doorheen al moet zij wel iets minder kilo's kwijt dan dat ik moet maar dat komt goed.
Donderdag 9 april om 13:00 is het zover en die stap is best wel spannend maar het gaat allemaal goed komen!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.