vrijdag 24 april 2015

Recept - Pasta Alfredo


Aangezien ik nu aan het shaken en soepjes eten ben eet mijn vriend van alles en nog wat waar hij van houd. Zo wou hij donderdag iets met pasta eten en kwam ik terecht bij de pasta alfredo. Mijn vriend heeft hier heerlijk van gesmuld en vandaar dat ik hem met jullie deel.

Benodigdheden voor 4 porties:

- 500 gram Penne Pasta
- 600 gram Broccoli
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 250 ml volle melk
- 250 ml roomkaas knoflook en kruiden
- 1 snufje peper en zout

Bereidingswijze:

1. Kook de Penne Pasta in ruim wat met een schepje zout en volg de aanwijzingen op de verpakking.
2. Kook ondertussen de broccoli in water met een schepje zout in 5 minuten gaar.
3. Zodra alles kookt breng je de melk met roomkaas aan de kook.
4. Voeg de Parmezaanse kaas toe en laat dit rustig smelten tot het een dikke saus word.
5. Zodra de Penne Pasta klaar is giet je het af en meng je dit door de saus.
6. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
7. Tenslotte voeg je de broccoli toe dit kan door de saus heen of apart geserveerd worden.

Eet smakelijk!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.