vrijdag 17 april 2015

Review - Cambridge Weightplan 500 peanutsmaak crunch reep


Inmiddels zit de eerste week erop en ja hoor er is maar liefst 5,9 kilo af. Wauw! super resultaat en ben er onwijs blij dus we zijn gemotiveerd voor week 2. Voor een uitgebreid verslag van mijn eerste week moet je even een kijkje nemen op zussenbloggenover. Vandaag ga ik het hebben over de eerste reep die ik gelijk gisteravond mee heb gekregen van mijn consulente want week 2 mogen we ook repen toevoegen. Samen met mijn moeder besloten we deze reep te delen om even te proeven!

Eerste indruk:

Chocolade! Na een week shakes en soepjes is het ook wel weer fijn om even wat hartig/zoet te kunnen gaan eten en niet te vergeten het kauwen. Ik rook direct bij het openen al een sterke pinda geur en hierdoor kreeg ik toch minder trek in de reep. Voor de rest ziet hij er uit als een lekkere chocoladereep.


Laten we dan maar gaan proeven:

Bij de eerste hap was ik er al direct klaar mee want dit is echt een liefhebber van Snickers. Néé mij maak je liever blij met een reep die meer op een Mars lijkt of Twix haha. Mijn moeder en Jasper daarin tegen vonden hem echt heerlijk met die kleine crunchy pinda's. Géén liefhebber van Snickers of andere repen met nootjes dan zou ik deze zeker achter wegen laten. Je mist niks!

Binnenkort zullen er steeds meer atikels online komen over de producten van het Cambridge Weightplan 500.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.