zondag 19 april 2015

Review - Hands off my Chocolate


Al een tijdje ligt deze chocolade in mijn lade maar tot op heden heb ik er nog niets mee kunnen doen omdat ik één foto miste maar nu is hij er eindelijk. Op de Huishoudbeurs zag ik dat Hands off my Chocolate er stond en ik had hier zoveel goede verhalen over gehoord dat ik erg nieuwsgierig was. Heb nog geprobeerd om de Melting Milk en Friendly Dark variant binnen te krijgen maar helaas is dit niet gelukt maar toch heb ik vier heerlijke smaken voor jullie kunnen reviewen.

De makers van de Hands off my Chocolate chocolade vind dat iedereen meer van die kleine momenten moet kunnen genieten die alleen voor jezelf zijn. Op elk van de 14 blokjes staat dat het van jou is dus je hoeft deze reep zeker niet te delen. Geniet van elk momentje met de heerlijke Belgische kwaliteit chocolade.


Dit is absoluut mijn favoriet de Hands off my Chocolate Milk meets Dark. Krachtige cacao, en nog steeds heerlijke romige chocolade. Dit is een unieke combinatie van melk en pure chocolade (40% cacao) Ben je een liefhebber van melkchocolade dan is deze toch wel één van de betere repen. Een reep Milka of Verkade kan hier zeker niet tegenop want de chocolade is zo romig en lekker.


Als tweede heb ik de Hands off my Chocolate White meets Milk geprobeerd maar néé ik vond deze gewoon smaakloos. Natuurlijk is witte chocolade niet echt chocolade maar dit vind ik normaal gesproken heel lekker maar in combinatie hoe hij hierin is verwerkt néé. Dit is een unieke combinatie van witte- en melkchocolade. (30% cacao)


De derde reep van Hands off my Chocolate Double dark is echt één voor liefhebbers van pure chocolade. Zo nu en dan een stukje vind ik niet erg maar deze vind ik zelfs al te heftig. Natuurlijk is pure chocolade altijd nog beter dan melkchocolade maar hij is sterk van smaak. Dit was de krachtigste met maar liefst 70% cacao maar het kan nog heftiger.


Wauw! tenslotte de krachtigste Hands off my Chocolate Seriously Dark met maar liefst 85% cacao.

Welke reep lijkt jou het lekkerste van Hands off my Chocolate?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.