vrijdag 3 april 2015

Review - Magnum Pink Framboos


Ik denk dat een Magnum toch wel één van mijn favoriete ijsjes zijn. De heerlijke chocolade die om het ijs zitten maakt het een perfecte combinatie en ik zie het echt als een traktatie voor mezelf. Ik had al wat gelezen over de Magnum Pink Framboos maar niet elke supermarkt verkoopt deze variant tot ik woensdag in de Jumbo liep en de verleiding niet kon weerstaan. Er belandde een pakje van 4 in mijn winkelwagentje om dezelfde avond nog opgepeuzeld te worden.

Ingrediënten:

Gerehydrateerde magere MELK, suiker, frambozenpuree (10%), kokosolie, cacaoboter?, cacaomassa?, glucosestroop, glucose-fructosestroop, volle melkpoeder, Boterconcentraat, magere melkpoeder of -concentraat, kleurstoffen (E171, E172), emulgatoren (E471, Sojalecithine, E476), lactose en melkeiwitten, stabilisatoren (E412, E410, E407), geconcentreerd rode bietensap, voedingszuur (E330), aroma's. Kan noten en sesam bevatten. Glutenvrij. Rainforest Alliance gecertificeerd.


Eerste indruk:

Roze heel veel roze maar ik houd er van! Ja Magnum heeft goed uitgepakt met deze nieuwe variant en ik ben onwijs nieuwsgierig. Smaakt het naar framboos met een vleugje vanille of pakt het helemaal anders uit?


Proeven maar:

Hij lijkt op de Magnum Marc de Champagne qua looks omdat het roze laagje ook een kleine glitter bevat. Bij de eerste hap van de chocolade proef je de heerlijke chocolade zoals we gewend zijn van Magnum dus geen rare kleurstofsmaak vanwege de roze kleur. Maar het belangrijkste hoe smaakt het ijs? Ja ik proef framboos terug en ook een lichte vanille smaak maar hij heeft ook wat weg van gemengd rood fruit. Hij is gewoon in één woord: HEERLIJK! Wauw ik ben helemaal enthousiast en wat  lijkt dit mij een heerlijk ijsje voor zomerse dagen vanwege het frisse framboos ijs.

Magnum heeft weer goed zijn best gedaan en ik denk dat de Magnum Pink Framboos het goed gaat doen nu maar ook zeker op Zomerse dagen. Te koop bij de Jumbo en grote Albert Heijen. Ik verwacht dat er in de loop van de maanden wel meer supermarkten bij zullen komen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.