zondag 12 april 2015

We zijn begonnen - Cambridge Weightplan 500


Inmiddels heb ik er al twee dagen opzitten van het Cambridge Weightplan en het valt tot nu toe mee. Natuurlijk is het avondeten een klein zwak puntje van mij maar ik sleep mezelf er goed doorheen. Na even wat nagedacht te hebben ben ik ook van plan om mijn blog deels een plekje laten geven voor het Cambridge Weightplan dit omdat ik nu drie weken niet eet en daarna een week wel. Foodblogger wil ik gewoon blijven maar het zal in de periode van mijn afvallen even wat minder naar voren komen maar toch zal ik regelmatig nieuwe producten online zetten, leuke vlogs en nog veel meer leuks over eten. Eten blijft een favoriet onderdeel van mijn leven ondanks dat ik nu het Cambridge Weightplan volg.

Even een kleine uitleg wat het Cambridge Weightplan 500 inhoud

Je eet drie maaltijd vervangers op een dag waar je de keuze hebt uit een shake, soep, pap of een reep. Zelf ben ik de eerste week natuurlijk aan het ontdekken welke smaken ik lekker vind en ja er zitten een paar tussen die nu al geen favoriet zijn. Voor drie weken lang heb je dus drie maaltijd vervangers op een dag en daarmee moet je het doen. Buiten de maaltijdvervangers om drink je ook nog eens minimaal 2.5 liter water en dat zou moeten lijden tot een mooi resultaat.


Hoe waren de eerste twee dagen?

De eerste dag was ik bij mijn ouders thuis en paste ik op mijn kleine neefje Kian. Het begon in de ochtend goed met een vanilleshake die na verwachting ook lekker smaakte. Smiddags besloot ik voor de mangoshake te gaan maar die beviel me totaal niet dus hoopte ik savonds op een lekker tomatensoepje maar helaas ook dit was niet mijn ding. Toch heb ik alles netjes opgegeten en ging ik heerlijk de eerste dag door. Oké mijn paps en zus gingen aan de hamburgers dus die geur was op dat moment wel heerlijk maar dat ik nou echt toen ook een hamburger moest nou néé.

Dag 2 begonnen we dramatisch met een toffee-walnootshake die zo onwijs vies was dat ik kok halzend de shake aan het opdrinken was. Néé ik gooide hem toen niet weg omdat ik gewoon even door moest zetten maar deze neem ik NOOIT meer mee haha. In de middag had ik een lekkere bosvruchtenshake die ook roze kleurde na het shaken en savonds een lekker groentesoepje die bovenverwachting echt heerlijk was.

Wat kun je verwachten op mijn blog over mijn Cambridge Weightplan 500?

Ik zal hier mijn mening over de shakes, soepjes, pap en repen neerzetten want toen ik hier zelf op zoek naar was kon ik daar weinig over vinden. Verder zal ik zo om de paar dagen een kleine update plaatsen hoe het gaat met mij en het afvallen. Op zussenbloggenover mijn gezamenlijke blog met mijn zus kun je elke week een samenvatting vinden van de week en mijn resultaten waar ik natuurlijk een link van in elk artikel zal plaatsen.

Tot nu toe heb ik al een ruime 2 kilo eraf aan getikt op de weegschaal dus het gaat goed en daar ben ik blij om. Het zal zeker nog een lange en misschien moeilijke weg worden maar we gaan ervoor.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.