zaterdag 4 april 2015

Welke keukenapparaten staan er te verstoffen in je keuken?


Je kent het wel al die leuke en goede keukenapparaten die allemaal weer hun eigen functie hebben maar gebruiken we ze in de praktijk ook zo vaak? Ik denk dat er in de meeste huishoudens wel een keukenapparaat staat die gewoon staat te verstoffen en misschien één keer of nooit is gebruikt. Ik ben daarom zelf even na gegaan welke keukenapparaten eigenlijk overbodig zijn voor de meeste mensen en heb hier een top vijf van gemaakt.

1. Broodmachine

Oké er zullen vast een aantal mensen die een broodmachine vaak gebruiken maar ruim de helft heeft hem in zijn of haar kast staan en doet er niks mee. Bij de gedachten van vers brood elke dag zou je direct een broodmachine aanschaffen maar in de praktijk ben je dit na een paar keer al zat. Brood van de bakker is net zo lekker en daar hoef je niet op te wachten want ligt gewoon klaar voor je. Wil je toch een keer een brood maken dan kan hij ook gewoon gemakkelijk in de oven in een cakeblik.


2. IJsmachine

Absoluut op nummer twee de ijsmachine want dit werk in de praktijk ook niet helemaal perfect. Ik geef toe dat er een aantal ijsmachines zijn die heerlijk ijs maken maar de meeste moet je heel lang op wachten. Je begint met het mengsel van je ijs vervolgens moet je dit in een bakje gieten van de ijsmachine en in velen gevallen moet deze ook nog eens eerst in de vriezer. Gedoe vind ik het maar want vaak is het resultaat dat je niet eens echt ijs uit de ijsmachine krijgt. Het is gewoon teveel werk en waarom want er is genoeg ijs te koop in de supermarkten.

3. Appelboor

Ja ik heb deze echt niet in huis want het klokhuis is er ook heel makkelijk uit te halen nadat je een appel in vier parten hebt gesneden. Misschien als je veel appels moet schoonmaken voor appelflappen is het gemakkelijk maar verder zie ik het nut er niet van in.


4. Eiersnijder

Heb je wel eens een eiersnijder gebruikt? Nou ik vind het drama dingen want ik snijd mooiere plakjes met een mesje dan met een eiersnijder. Het is misschien gemakkelijk om een snelle salade te maken maar om daarvoor een eiersnijder in huis te halen is toch echt zonde.

5. Kaaskruller

Het is misschien een plaatje voor op je aanrecht, tijdens feestjes of met andere speciale gelegenheden maar is het echt de moeite waard om er één aan te schaffen? Zelf vind ik van niet en ik denk ook dat veel mensen niet eens weten dat dit bestaat dus dat zegt toch al genoeg.Welke keukenapparaat staat in jouw keuken te verstoffen?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.