maandag 6 april 2015

Zussenbloggenover - Week 11


Fijne tweede paasdag! Hebben jullie nog plannen voor vandaag of ben je lekker aan het genieten van je vrije dag. Natuurlijk zijn er ook mensen die vandaag gewoon aan het werk moeten voor hun veel plezier op je werk. Er is alweer een nieuwe week aangebroken dus dat betekend de weekoverzicht van week 11 van zussenbloggenover!

Maandag 30 maart - Huishoud Tag

De volgende tag heeft Amanda gevonden op littlewonderworld.nl en wij vonden het super leuk om deze ook in te vullen de meiden van littlewonderworld hebben deze tag zelf verzonnen en vind hem erg leuk.

Dinsdag 31 maart - Lente knutsels

Ik werk in de kinderopvang en daar zijn we alweer druk met knutselen. Ik deel vandaag met jullie wat leuke ideeën voor thuis of werk. 

Woensdag 1 april - Tuin Wishlist

Ik zou graag een mooie grote loungeset willen hebben, met veel zit plekken. En een met zo'n hoge tafel is ideaal, want zo kan je er ook makkelijk aan eten.

Donderdag 2 april - Plog zaterdag 28 maart

Zoals elke dag begin ik met het wakker maken van mijn kleine man, maar in het weekend doet zijn papa dit. Dan ga ik mij ondertussen aankleden, wassen etc. dan naar de beneden en klaar zitten voor de borstvoeding

Vrijdag 3 april - Afvallen met het Cambridge Weightplan 500 

Op mijn eigen blog heb ik hier al een klein artikel overgeschreven maar aangezien ik grotendeels het op zussenbloggenover over mijn Cambridge Weightplan ga hebben wijd ik er vandaag ook een artikel aan. Ik ben vorig jaar Januari begonnen met afvallen met Weightwatchers maar ik kwam niet lekker in het programma en veel gewissel met coaches dus tijd voor iets anders. Samen met mijn moeder ga ik het Cambridge Weightplan volgen maar wat is dit nou eigenlijk?

Zaterdag 4 april - Tips om makkelijk en snel je mailbox op te ruimen 

Herken je dat ook je mailbox die bomvol zit en jij zoekt net dat ene mailtje. Natuurlijk je hebt een zoekmachine in je mailbox maar soms werkt die ook niet helemaal op en top of je hebt nog 50 mails die net het zelfde woord bevatten. Néé je mailbox moet je echt een beetje opruimen zodat je hem op de juiste manier kan gebruiken: Je mail kunnen lezen, beantwoorden en terug vinden.

Zondag 5 april - Kijkje in het leven van Chantal - Plog 4 april 2015

Zoals elke ochtend begon ik weer om wat filmpjes te kijken op YouTube. Ik was vanmorgen wat later wakker dan normaal maar dat maakt niet uit want het is wéékend!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.