maandag 13 april 2015

Zussenbloggenover - week 12


We zitten alweer ruim een week in april en wat begint het langzamerhand steeds mooier weer te worden. Vrijdag tikte we zelfs de 20 graden aan en ben ik lekker wezen wandelen met mijn neefje. De week van zussenbloggenover stond in het teken van Koningsdag, moeders voor moeders en angst voor auto rijden. Een week met verschillende onderwerpen die ik natuurlijk weer met jullie deel vandaag.

Maandag 6 april 2015 - Kian 4 maanden

Ja en dan is het tweede paasdag, maar ook vandaag is onze kleine man is vandaag alweer 4 maanden. En elke maand denk/zeg ik weer wat gaat het snel. Van een klein mannetje dat in mijn armen werd gelegd tot een flinke baby die nu al veel doet. Ja Kian groeit goed en is ondertussen alweer 61 cm en weegt ruim 6300 gram.

Dinsdag 7 april 2015 - Angst voor autorijden

Op 10 augustus 2010 had ik mijn eerste rijles en op 10 maart 2011 heb ik mijn rijbewijs behaald. Op dat moment was ik nog heel enthousiast en reed ik minimaal 1 x per week met één van mijn ouders. Langzamerhand sloop het er alleen in om steeds minder en minder te gaan rijden omdat je dan geen tijd of zin had. Er heeft toen zeker 2 jaar tussen gezeten voordat ik weer de auto in ging samen met mijn vriend en ja het was eng en ik voelde me onzeker. 

Woensdag 8 april 2015 - Hardloopevenementen 2015

Mijn zus heeft voor haar zwangerschap heel actief hardgelopen en door haar kreeg ik ook de motivatie om te beginnen. Helaas is het bij mij snel weer gaan minderen dit mede door mijn overgewicht. Ik hoop nadat ik weer wat kilootjes minder ben dat ik het op kan pakken en ooit eens mee kan doen met een hardloopevenement. Zo zijn er een aantal die heel bekend zijn en zeker leuk zijn om eens aan mee te doen of bij te kijken.

Donderdag 9 april 2015 - Trowback zwangerschapstest

Het lijkt wel de dag van gister, maar vandaag alweer 1 jaar geleden op 9 april 2014 moest ik een halve dag werken en was ik 3 dagen over tijd. Van mijn vriend moest ik nog even wachten. Nou dat kon ik niet en reed na mijn werk door naar de kruidvat, eenmaal daar een test gekocht. Toen ik thuis kwam zei ik tegen mijn vriend ik ga niet wachten tot morgen ochtend maar ga de test nu doen.

Vrijdag 10 april 2015 - Mijn werk als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf

Ik werk alweer bijna 8 jaar in de kinderopvang. Ik werk 4 dagen in de week en werk op een peutergroep. De kinderen hebben de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ook sta ik soms op de babygroep of bso. Ik werk op een locatie wat een kindercentrum is. Wij vangen kinderen op van 0 tot 12 jaar. Dus een kinderdagverblijf/Vso en Bso onder een dak.

Zaterdag 11 april 2015 - Moeders voor Moeders

Toen ik ontdekte dat ik zwanger was, wist ik gelijk ik ga meedoen met moeders voor moeders. Dus melde ik mij meteen aan en de week erop kwam die vrouw al met alle spullen. Je krijgt nog een test zodat ze zeker weten dat je zwanger bent.

Zondag 12 april 2015 - Leuke vrijmarkten op Koningsdag 2015

Sinds ik Jasper heb leren kennen vier jaar terug ga ik niet meer naar de gezellige feesten op Koningsdag maar zie je ons rondstruinen op vrijmarkten. Wij gingen elk jaar naar Amsterdam (Vondelpark) maar ontdekte vorig jaar dat er in de Zaanstad ook een hoop leuke vrijmarkten zijn dus daar gaan wij dit jaar heen. Toch zijn er door het hele land door genoeg vrijmarkten die de moeite zijn om te bezoeken en die heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.