maandag 20 april 2015

Zussenbloggenover - Week 13


Wauw alweer 13 weken verder met zussenbloggenover! Deze week stond in het teken van een aantal kookboeken van Amanda, Cambridge Weightplan en een beauty artikel. Het leuke aan onze gezamenlijke blog is dat het elke week weer heel divers is natuurlijk zal er vanaf nu wel een wekelijks terugkomend artikel komen over Cambridge Weightplan maar voor de rest is het altijd een verassing.

Maandag 13 april 2015 - Eerste dagen Cambridge Weightplan 500

We zijn inmiddels alweer drie dagen verder met het Cambridge Weightplan 500 en tot nu toe gaat het me nog goed af. Vandaag ga ik een ketose-test doen om te kijken of ik al in de vetverbranding zit maar waarschijnlijk wel want er was zaterdag al ruim 2 kilo vanaf. Een ketose-test is een kleine plastic strip met een vilten dop die je in een paar druppels urine moet opvangen om de uitslag naar boven te halen. De ketose-test zal roze gaan kleuren als er genoeg ketonen in de urine aanwezig zijn en dan ben je helemaal goed op de juiste weg. Hierover zal ik binnenkort ook een apart artikel online plaatsen.

Dinsdag 14 april 2015 - Kledingstukken die ik vaak voor Kian pak

Het vestje hierboven is van de Hema en heb ik gekregen van mijn ouders. Ik ben gek op vestje en ze staan ook erg leuk bij Kian. Vestje zijn erg handig over een leuke romper en maakt je outfit helemaal af.

Woensdag 15 april 2015 - Leuke liedjes op dit moment #1

Iedereen heeft weer zijn eigen muziek smaak en oké mijn zus en ik houden enigszins van dezelfde liedjes maar toch hebben we vast liedjes die de één wel leuk vind en de ander niet. Vandaag krijgen jullie mijn (Chantal's) leuke liedjes op dit moment te zien. Wie weet dat mijn zus dan binnenkort eens haar leuke liedjes op dit moment laat zien aan jullie.

Donderdag 16 april 2015 - Top 5 kookboeken van Amanda

Ik heb een grote collectie aan kookboeken en dacht laat vandaag jullie er 5 zien die ik of vaak pak of waar ik vaker uit wil gaan koken.

Vrijdag 17 april 2015 - Eerste weegmoment Cambridge Weightplan 500

Gisteravond om 18:30 was het zover mijn moeder en ik hadden samen onze eerste weegmoment en ik kan je zeggen dat het resultaat mooi was maar daar later meer over. In deze week heb ik twee dipjes gehad en dat was op zondag en woensdag want néé Cambridge Weightplan is zeker niet makkelijk. Voor het artikel over mijn drie eerste dagen klik dan hier.

Zaterdag 18 april 2015 - Essence Gel nagellak

Hierbij weer een beauty artikel, dit is iets wat niet vaak voorbij komt. Maar daar is er weer 1. En wel de nagelakjes van essence, dan hebben we het over de gel lakjes.In de kruidvat ging ik voor deze twee kleurtjes en de top/base coat. Deze kleurtjes zijn lekker zomers en fris voor de lente.

Zondag 19 april 2015 - Cambridge Weightplan - Ketose test

Vandaag even iets over het Cambridge Weightplan dieet. Zoals jullie misschien wel weten volg ik het Cambridge Weightplan 500 dieet en ben ik inmiddels in mijn eerste week 5,9 kg afgevallen. Maar hoe gaat dit in zijn werking want zomaar afvallen door drie maaltijdvervangers lijkt me toch niet? Zo dacht ik er ook over maar doordat je in Ketose komt ga je afvallen want dan kom je in de vetverbranding. Je consulente kan daarom met een ketose test komen zodat je zelf thuis kunt kijken of je in Ketose zit.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.