dinsdag 28 april 2015

Zussenbloggenover - week 14


Het was deze week een prachtige week met een heerlijk zonnetje die scheen en op zussenbloggenover zijn er weer genoeg leuke artikels online gekomen. Nog geen kijkje genomen op de blog die ik samen met mijn zus heb klik dan hier. Het ging deze week over de eerste nacht dat mijn neefje Kian bij zijn opa en oma sliep in plaats van papa en mama, mijn werk als kassamedewerker en een leuke vlog van ons dagje op het 24Kitchen&Cottages weekend.

Maandag 20 april 2015 - Mijn werk als kassamedewerker

Na het behalen van mijn Vmbo-T ben ik de Hotelschool gaan doen maar door omstandigheden heb ik deze niet afgemaakt ondertussen heb ik ook nog de Detailhandel gedaan maar ook dit was het niet helemaal. Op een gegeven moment was het hoogste woord eruit bij mijn ouders en moest ik toch echt op zoek naar werk en ik zeg je met een vmbo-t papiertje en je sociaal hygiëne kom je niet heel ver. Afwijzing na afwijzing maar december 2012 werd ik terug gemaild door de Dekamarkt om op sollicitatiegesprek te komen. Ouders zaten in de auto te wachten en ja hoor ik had per 23 januari 2013 een baan.

Dinsdag 21 april 2015 - Vlog dagje 24Kitchen and Cottages

Vlog van ons dagje 24Kitchen&Cottages

Woensdag 22 april 2015 - New Phone - Samsung Galaxy S6 Edge

Alweer bijna twee weken geleden kreeg ik mijn nieuwe telefoon binnen namelijk de Samsung Galaxy S6 Edge. Ik verleng mijn abonnement om de twee jaar en vaak valt de lancering van de nieuwe Samsung precies rond deze datum. Nadat hij live was tentoongesteld ben ik hem gelijk gaan pre-orderen omdat ik hem moest hebben wat een prachtige telefoon. Samsung kwam op 10 april met de release van de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge maar waarom koos ik nou voor de Egde variant?

Donderdag 23 april 2015 - Liedjes om te zingen met Koningsdag

Rood, wit en blauw, zijn de kleuren van de vlag,
oranje is de wimpel die ik wapp'ren zag. 
Wit is de stok en oranje is de stok,
groen is het gras en daar staat hij op!


Vrijdag 24 april 2015 - Tweede weegmoment Cambridge Weightplan 500

Al 14 dagen ben ik bezig met het Cambridge Weightplan 500 dieet en tot nu toe gaat het de goede kant op. Mijn eerste week had ik een prachtig resultaat van maar liefst 5,9 kg en wat zou er nu in week 2 af zijn? Zondag tijdens ons uitje bij het 24Kitchen&Cottages weekend heb ik wel een klein sateetje gegeten zonder satésaus, frietjes of brood maar met een kleine salade. Voor de rest me netjes aan het dieet gehouden en gisteren was dus weer het moment om op de weegschaal te staan.

Zondag 26 april 2015 - Eerste avond/nacht zonder Kian

Nou daar ging ik dan op weg naar mijn vergadering op mijn werk, en kian bleef spontaan bij mijn ouders slapen. Want hij was doodmoe en anders moest hij rond half 10 weer uit bed naar huis toe. Dus voor Kian was dit het beste. Eigenlijk zette mijn moeder mij voor het blok, want Amanda hij is zo moe en voor Kian is het fijner als hij meteen kan slapen en niet nog eens de straat op moet etc. Ja is goed, ergens twijfelde ik maar dacht als ik het nu niet doe dan doe ik het nooit. Toen op naar mijn werk, vond het rete spannend en toch raar. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.