dinsdag 5 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Aardbeienshake


Momenteel ben ik bezig in mijn vierde week en ik begin de shakes een beetje moe te worden al maar voor de verandering heb ik zo nu en dan wel een aardbeienshake. Helaas heb ik ook mijn aardbeienshakes van deze week al opgemaakt dus het originele zakje ligt al in de prullenbak.

Eerste indruk:

Bij het openen van je zakje heb je misschien eerst je bedenkingen want het poeder is niet roze maar geel. Eenmaal met je neus even geroken in het zakje ruik je al duidelijk een zoetere geur van zomerse aardbeitjes.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Als je wel eens de aardbeienshake van Modifast hebt geprobeerd dan proef je bijna geen verschil. Hij is zoet en daar moet je wel van houden. Verwacht absoluut geen aardbeien smoothie want zo romig krijg je hem natuurlijk nooit. Zelf vind ik hem het lekkerste met ijskoud water omdat de smaken dan net even beter tot zijn recht komen. Met wat lauwer water neigt de shake al gauw naar goedkope Yoki drink en daar houd ik zeker niet van. Het is een prima shake voor de middag want in de ochtend is hij voor mij net even te zoet en te zwaar op de maag.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.