dinsdag 12 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Bosvruchten shake


Er zijn al een aantal producten voorbij gekomen van het Cambridge Weightplan 500 dieet dus als je hier nieuwsgierig naar bent moet je even rond gaan snuffelen op mijn blog. Ik heb al iets geschreven over de chocoladereep, vanilleshake, groentesoep en nog een aantal producten. Vandaag gaan we het hebben over de bosvruchten shake die eerst een favoriet was maar in de tweede week absoluut niet meer. Het valt me wel op dat je smaak heel snel kan veranderen in de loop van het dieet.

Eerste indruk:

Verrassing weer dat gelige poeder en dat verwacht je toch niet als je denkt aan bosvruchten maar wie weet veranderd deze ook wel weer van kleur na het shaken. Verder kan je over de poeder weinig zeggen er hangt een lichte zoete geur aan maar dat is ook alles.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Heel raar maar ik proef banaan en is bosvruchten heb ik dit nog nooit terug gevonden. Ook proef ik besjes en zo nu en dan een vleugje framboos maar de bananen smaakt komt heel erg naar boven. Deze shake is vooral ijskoud goed te drinken maar na een aantal keer was ik de banaan smaak zo zat dat ik hem niet meer lekker vond. Ik zat op een middag zelfs kokhalzend de shake te drinken en toen dacht ik bij mezelf dit is niet goed. Heel raar ik proef banaan en mijn moeder totaal niet zou het dan gewoon tussen mijn oren zitten?

Welke producten heb jij al geprobeerd van Cambridge Weightplan 500? Ook al een favoriete smaak of vind je nog geen één lekker? Laat het vooral weten hier beneden.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.