dinsdag 19 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Butterscotch shake


Vandaag gaan we het hebben over één van mijn minst favoriete shakes van het Cambridge Weightplan 500 namelijk de Butterscotch shake. Er is één shake die ik nog veel viezer vind maar deze komt er echt vlak na. Mijn consulente vond het heel apart want de meeste mensen vinden deze juist wel lekker maar helaas voor mij viel hij af. Toch wil ik jullie wel een klein beeld geven over hoe ik hem ervaarde en waar hij voor mijn gevoel naar smaakte.

Eerste indruk:

Jammie! Koekjes dat was mijn eerste gedachten want de poeder rook zo sterk daarna en dat beloofde toch heel veel goed. Ik had ook echt super veel zin in deze shake dus snel in mijn shakebeker en water erbij en proeven maar.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Bah! Weg is de koekjes geur die ik in eerste instantie rook want nu proef ik karamel, koffie en romige melk waar ik gewoon van over me nek ga. Met neus dicht heb ik deze shake opgedronken maar het ging heel moeizaam. Wat een tegenvaller als je eerst heerlijke koekjes ruikt en daarna is dat opeens weg en valt de shake zo vies tegen. Normaal gesproken vind ik butterscotch echt wel lekker maar in deze vloeibare shake vorm is het niet mijn beste vriend.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.