vrijdag 8 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Cranberry Crunch reepTijdens mijn tweede week Cambridge Weightplan 500 mocht ik van mijn coach de repen gaan proberen en één daarvan was de Cranberry crunch reep. Je weet niet wat je moet verwachten dus ik nam hem gewoon mee en wie niet waagt wie niet wint. Helaas viel hij bij mij niet in de smaak niet vanwege de smaak maar vanwege iets anders.

Eerste indruk:

Eigenlijk zien alle repen er bij het openen van de verpakking er het zelfde uit. Een langwerpige chocoladereep en verder word er weinig bloot gegeven. De geur van cranberry's komt ook niet heel sterk naar boven dus dat beloofde wat goeds maar helaas.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Bij de eerste hap was het voor mij gelijk duidelijk néé deze reep is niets voor mij. Mijn eerste gedachten was dat deze naar de pinda reep smaakte wat ook geen favoriet van mij was. Een reep met stukjes is dus zeker niets voor mij. De cranberry's kwamen licht naar boven maar dat was nog best lekker maar die stukjes néé jammer.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.