vrijdag 1 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Kip Champignon Soep


De kip champignon soep is absoluut de favoriete soep van mijn moeder tijdens het Cambridge Weightplan 500 en daarom was ik er toch wel heel erg benieuwd naar. Ik ben een liefhebber van kip maar absoluut van champignon dus ik vond het wel een spannende combinatie maar toch heb ik het geprobeerd. Helaas heb ik hiervan het originele zakje niet meer liggen maar toch zal ik mijn mening erover met jullie delen.

Eerste indruk:

Ja poeder zoals bij elk zakje die je opentrekt haha maar na wat heet water overheen werd het nog best een romig soepje en zag hij er goed uit. Néé geen stukjes champignon of kip te vinden en ook absoluut geen sterke champignongeur dus ik was tot nu toe blij verrast.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Niet vies maar ook niet lekker. Ik heb de eerste week twee keer dit soepje geprobeerd en in de tweede weeg nogmaals een keer maar het is geen favoriet van mij en ik had hem moeizaam op. Voor mijn gevoel zaten er namelijk wel kleine ini mini stukjes champignon in en dan heb ik het al gehad. Ben je een liefhebber van een romig champignonsoepje dan is deze zeker wat voor jou. Verwacht er niet een super de luxe versie van want het blijft natuurlijk wel een soepje uit een zakje.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.