vrijdag 29 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Mango ShakeHet is weer vrijdag en dat betekend bijna weekend! Ook staat er weer een nieuw product op de planning van het Cambridge Weightplan dieet en vandaag is dat de Mango shake. In mijn eerste week heb ik deze geprobeerd en mijn coach adviseerde om de shake goed koud te drinken en met 200 ml water te mengen in plaats van 250 ml. Helaas was het toch niet helemaal de shake waar ik van houd en ja ik ben misschien wel een klein beetje kieskeurig maar het moet wel lekker en leuk blijven.
\
Eerste indruk

Ik vind het jammer dat alle poeders over een groot deel weinig geur hebben. Daarin tegen is het wel weer elke keer spannend wat voor kleur zal de shake worden? Ik was nieuwsgierig dus ben zo snel mogelijk de shake gaan maken.

Maar hoe smaakt het nou echt?

Om eerlijk te zijn proeft de mango shake naar een mango die overrijp is en sorry maar daar houd ik niet van. De eerste 2 slokken gingen gemakkelijk naar binnen en ik was toen heel enthousiast maar naar mate ik de smaak beter proefde werd hij met elke slok steeds minder lekker. Ook deze shake was wel te doen zodat ik hem op dronk maar het is echt bij 2 shakes gebleven omdat ik er toen nog één had aangeschaft voor die week. Hou jij van een mango die net op het randje zit dan is dit wel een shake voor jou maar verwacht geen lekker mango sapje.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.