vrijdag 15 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Oriëntal soep


Wauw! Alweer vijf weken bezig met Cambridge Weightplan 500 en deze week hadden we helaas geen weegmoment vanwege Hemelvaart. Ik geef toe dat ik iets buiten het programma ben gegaan met moederdag maar gelukkig is dat er nu weer allemaal af. Een dag even genieten betekend niet dat je gelijk kilo's aankomt als je daarna alles maar weer netjes op pakt. Vandaag ga ik het hebben over de Oriëntal soep van Cambridge Weightplan 500 wat vond ik hier van en eet ik deze nu nog steeds?

Eerste indruk

Bij elk zakje die ik open maak van de soepen herken ik de substantie van cup a soup en dat ziet er op zich prima uit. In dit zakje zitten kleine stukjes groente maar voor de rest is het vooral poeder. Je ruikt een lichte kruidige geur maar meer ook niet daarvoor moet er eerst wat heet water overheen.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Ik had al het één en ander gelezen op forums van Cambridge Weightplan en de één is helemaal weg van deze soep en de andere absoluut niet. Ik behoor tot dat laatste want deze vond ik gewoon echt heel vies. Ik heb hem die dag wel netjes opgedronken/gegeten maar het ging moeizaam. Wat ik proefde was kokos en citroengras en die combinatie daar houd ik niet zo van. Mensen die deze producten vaak gebruiken zullen wel een liefhebber van dit soepje zijn maar voor mij helaas. Hij was redelijk pittig maar dat was nog wel goed te doen.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.