dinsdag 26 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Pap appel en kaneel


Heel veel mensen zijn helemaal weg van de pap en omdat het toch iets is waar je je ochtend goed mee kunt starten besloot ik het ook te gaan proberen. Toch vond ik het wel spannend omdat ik eigenlijk zo lang ik me kan herinneren nooit pap heb gegeten dus een flinke uitdaging. Mijn moeder had hem al geproefd en bij haar belandde hij in het AGF bakje en helaas dit was bij mij ook het geval. Ik had er nog wat kaneel bij toegevoegd en volgens de consulente zou je dan appeltaart erin herkennen nou alles behalve.

Eerste indruk:

Je moet best wat handelingen doen om een perfect papje te maken maar dat vond ik geen probleem. Je doet de inhoud van het zakje pap in een kommetje en giet hier water overheen en maakt hier vervolgens een mengelmoesje van. Vervolgens stop je het nog even in de magnetron en dan komt de pap echt tot zijn recht. Om eerlijk te zijn vond ik het op dat moment al eruit zien alsof iemand had overgegeven. Néé ik was op dat moment al niet enthousiast maar ik wou het toch gaan proeven.

Maar hoe smaakt het nou echt?

Die substantie en de smaak néé dit is echt niet voor mij. Ik heb echt drie flinke happen genomen maar bij de derde kon ik niet meer en spuugde ik het uit. Ik denk dat de liefhebbers van pap in de ochtend zeker dit heerlijk vinden als afwisseling maar ik laat hem zeker links liggen. Je proeft wel een klein vleugje appel en met de kaneel smaakt het wel iets beter maar toch het is gewoon niet mijn ding.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.