vrijdag 22 mei 2015

Cambridge Weightplan 500 - Tomatensoep


Over deze tomatensoep van het Cambridge Weightplan 500 dieet zijn er zoveel verschillende meningen dat je hem eigenlijk zelf toch één keer moet proberen. Helaas viel hij bij mij niet in de smaak maar in combinatie met kerrie zou hij wel weer lekker zijn. Ik heb besloten om hem niet meer mee te nemen maar daarom adviseer ik wel om hem te proberen want smaken verschillen.

Eerste indruk:

De tomatensoep was mijn eerste soepje die ik probeerde dus ik had er eigenlijk onwijs zin in. Bij het openen van de verpakking zie je zoals gewoonlijk weer het poeder met een aantal kleine stukjes erin maar nog niet de rode kleur van tomaten.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Hij veranderde van kleur zodra er kokend water overheen ging en toen zag hij er ook uit als een tomatensoepje. Helaas rook het niet als verse tomatensoep en smaakte hij ook niet daarna. Ik vond hem een klein beetje naar zeepsop smaken en nu denk je misschien hoe weet je hoe dat smaakt. Ik heb wel eens per ongeluk nog wat zeepsop in mijn kopje gehad vandaar. Ik vond dit totaal geen tomatensoep en dit is ook de soep die ik echt niet heb opgegeten en toen voor iets anders heb gekozen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.