vrijdag 1 mei 2015

Doelen voor mei 2015


Wauw! de maand april is echt voorbij gevlogen we zitten alweer op de eerste dag van mei. De eerste stap om aan het Cambridge Weightplan 500 te beginnen was op 9 april en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds super blij met deze keuze. Zondag 19 april ging ik gezellig met mijn zus een dagje langs in Centerparcs de Eemhof voor het 24Kitchen&Cottages weekend. En natuurlijk niet te vergeten Koningsnacht en Koningsdag het was gewoon een gezellige maand. Maar heb ik mijn doelen ook bereikt en wat worden de nieuwe doelen?

1. Minimaal 7 kilo kwijt zijn.

Ja hoor deze heb ik dik aangetikt want ben maar liefst 10,7 kg kwijt! Ik had het aan de ene kant verwacht maar de andere kant ook totaal niet. Ik weet Cambridge Weightplan 500 gaat snel maar dat het ook zo snel zou zijn dat ik gewoon al 10,7 kg kwijt zou zijn is echt prachtig! Ik raad het ook zeker iedereen aan met veel overgewicht al moet je wel goed worden gesteund in je omgeving en je moet zelf stevig in je schoenen staan. Het is niet makkelijk maar het is zeker te doen!

2. Twee YouTube filmpjes maken.

Het is er bij één gebleven in plaats van twee maar toch ben ik al trots erop dat het er één geworden is. Ik vind het nog steeds best lastig maar in mijn tweede filmpje hoor je mij wel al af en toe spreken dus de voortgang begint te komen.


3. Actiever worden op Twitter en Instagram

Twitter totaal niet maar Instagram toch wel ietsjes meer omdat ik nu ook zo nu en dan foto's online zet van mijn Cambridge Weightplan 500 producten. Denk aan dat ik mijn shake omzet in een pudding of gewoon mijn groentesoepje die ik in de avond eet. Het mag dus allemaal nog wel wat actiever.

4. Alleen gaan rijden in de auto

Néé helaas ook nog niet helemaal gelukt al heb ik wel twee keer kleine stukjes gereden maar dat tel ik niet echt mee. Ik hoop dat het me aankomende maand wel gaat lukken en dat word ook zeker een doel die ik nog een maandje ga verplaatsen het moet er eens van komen.

***


Tijd voor de nieuwe doelen van de maand mei


1. In totaal 17,5 kilo kwijt zijn 

Ik zit nu op een totaal van 10,7 kg dat zou betekenen dat ik nu nog 6,8 kg kwijt moet raken om dit doel te bereiken. Het is misschien te hoog gegrepen maar het zou wel onwijs fijn zijn als het lukt. Dus ik ga me er volledig voor inzetten om dit doel te bereiken. 

2. Minimaal 4 recepten online plaatsen op mijn blog 

Ja ik wil wat meer recepten gaan uitproberen en dat betekend ook dat dit allemaal op mijn blog terecht komt. Deze week zagen jullie al een Pasta Alfredo voorbij komen maar ik ga nog veel meer lekkers maken. Vandaag is mijn eet week dus ook in deze week ga ik regelmatig iets nieuws uitproberen wat ik graag met jullie deel. Ik ben niet voor niets een foodblogger toch!


3. Recept in vorm van een YouTube filmpje

Om een recept helemaal goed uit te leggen is een filmpje natuurlijk ideaal en ik wil me daar ook wat meer op gaan focussen. Daarom ga ik even een lekker recept uit zoeken voor jullie die ik in mijn keukentje zal gaan filmen en waarbij je stap voor stap alles uitgelegd krijgt. 

4. Alleen gaan rijden in de auto

Ja zoals ik al eerder aangaf deze word doorgeschoven naar de maand mei en ik weet dat ik het kan. Vorige keren ging het namelijk prima ondanks dat mijn vriend me misschien even voor het blok zette. Dit was ook zeker even nodig want nu ben ik al een klein beetje zelfverzekerder geworden maar die moet nog even naar de volle 100% 

Nou vanavond dus tijd voor mijn eerste eetdag en daar heb ik zo veel zin in! Voor de rest staat de maand mei in het teken van Moederdag en nog een gezellig etentje met familie. 

Liefs Chantal

1 opmerking:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.