vrijdag 29 mei 2015

Food Tip - Bagels&Beans Arnhem


Alweer een week geleden was ik samen met mijn zus en neefje Kian een dagje naar Duiven en Arnhem. Natuurlijk hoort tijdens zo'n gezellige dag ook een lekker broodje in het middaguur dus besloten we naar Bagel&Beans te gaan. Mijn zus was hier namelijk nog nooit geweest en ik vond dit echt niet kunnen want de Bagel&Beans is wel één van mijn favoriete plekjes. Toen ik op de Hotelschool zat in Amsterdam ben ik de Bagel&Beans gaan ontdekken en uiteindelijk zat ik daar ook minimaal 1 x per week aan een bagel met een glas jus d'orange. Nu was ik er al een hele tijd niet meer geweest en dus stapten we maar eens de Bagel&Beans binnen in Arnhem.


In welke Bagels&Beans je ook binnen komt het straalt allemaal het zelfde uit maar dit tentje was vrij ruim en je kon er dus gemakkelijk met een kinderwagen zitten. Het was wel even puzzelen waar hij zat want mijn navigatie deed een beetje vreemd maar nadat we een rondje hadden gelopen zagen we daar het bord staan. Als je de winkelstraat hebt die overigens heel gek is in Arnhem moet je een zijstraatje in en tegenover de Kijkshop zit de Bagels&Beans. Aan een heerlijke lange tafel hebben wij geluncht. Mijn zus nam een sesam bagel geitenkaas & honing en ik nam de sesam bagel met carpaccio. Normaal gesproken neem ik altijd met creamcheese maar ik besloot dit keer voor iets anders te gaan en hij was heerlijk. Mijn zus vond het ook erg lekker en ik raadde haar al aan om nog een bagel te bestellen en daar had ze later op de dag toch wel spijt van. 

Het personeel was ook heel vriendelijk en waren niet opdringerig wat je soms wel in andere lunchtentjes hebt. Bagels&Beans voelt aan als je tweede huis waar je lekker kunt lunchen en eventueel ook direct aan je werk kunt op je laptop. Een echte aanrader in welke stad je ook bent maar na een flinke tippel in Arnhem zou ik zeker even een bagel gaan eten bij Bagels&Beans! 

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.