vrijdag 22 mei 2015

Food Tip - NICE fruitijsjes


Ik heb de ijsjes al vaker voorbij zien komen maar eigenlijk zijn ze een beetje in een vergeet hoekje gekomen. Nu kwam ik de NICE fruitijsjes weer tegen en ben gelijk gaan typen hierover om het met jullie te delen. de NICE fruitijsjes zijn gemaakt van biologisch vers fruit en vers geperst fruitsap. In de ijsjes zit absoluut geen concentraten, stabilisatoren, conserveringsmiddelen of kant-en-klare fruitpuree. Een groot pluspunt is dat de ijsjes gluten- en lactosevrij zijn zodat iedereen er lekker van kan genieten.

NICE fruitijsjes zijn te verkrijgen in verschillende smaken/varianten:

- NICE op een stokje puur aardbei
- NICE op een stokje framboos + hibiscus
- NICE op een stokje watermeloen + munt
- NICE op een stokje peer + sinaasappel
- NICE om te knijpen puur aardbei
- NICE om te knijpen peer + sinaasappel
- NICE om te knijpen framboos + hibiscus

Wat ik ook heel fijn vind aan deze fruitijsjes dat het vooral smaken zijn die bekend zijn en ook vaak geliefd onder kinderen. NICE op een stokje watermeloen met munt is een heerlijke combinatie voor een zomerse dag of kies voor NICE om te knijpen peer en sinaasappel voor je kinderen.

Maar waar zijn de NICE fruitijsjes te koop?

Ze worden op verschillende plekken in Nederland en Belgiƫ verkocht kijk voor de gehele lijst op: www.nicefruitijsjes.nl. Ook zijn te verkrijgen bij Hanos, de Kweker, Kroon biologische verswaren en de zaai ster of online te koop bij bonativo.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.