maandag 25 mei 2015

Food Tip - Pure Leaf ijsthee


Elke keer als ik een YouTube filmpje wil bekijken krijg ik eerst een stukje reclame en daar kwam Pure Leaf al een aantal keer voorbij. Na twee keer begon ik toch wel erg nieuwsgierig te worden dus ben wat meer informatie gaan opzoeken over Pure Leaf. Wat is dit voor product? en waar is het te verkrijgen? Pure Leaf is een verfrissende ijsthee gemaakt met vers getrokken thee, zonder kustmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. IJskoud is deze ijsthee het lekkerst op een mooie warme zomerdag.

Pure Leaf ijsthee is te verkrijgen in vier smaken:

- Pure Leaf Lemon
- Pure Leaf Mint
- Pure Leaf Peach
- Pure Leaf Raspberry

De theeblaadjes die voor Pure Leaf worden gebruikt, zijn met zorg geselecteerd om er heerlijke ijsthee mee te maken en de thee heeft het Rainforect Alliance Certified-keurmerk. Dit erkende keurmerk geeft aan dat de thee afkomstig is van plantages waar wordt gewerkt volgens duidelijk vastgestelde criteria gericht op een optimale bescherming van het milieu, goede arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden voor de theeplukkers, en een goede leefomgeving voor hun families. Een groot pluspunt aan dit nieuwe drankje is dat het minder dan 20 kcal per 100ml bevat. Pure Leaf wordt namelijk gezoet met zoetstof uit de Stevia plan in combinatie met suiker.

In het Buitenland zijn er nog veel meer smaken te koop dus ik verwacht dat als het goed gaat lopen in Nederland dat het zeker niet zal blijven bij deze vier smaken.

Waar kan ik Pure Leaf ijsthee kopen?

Een flesje van 500 ml kun je voor € 1,29 kopen bij de Albert Heijn. Voor onderweg zijn de flesjes ook te verkrijgen bij Albert Heijn To Go en de Shell.

Bron: www.unilever.nl 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.