zaterdag 16 mei 2015

Hoe gaat het met Cambridge Weightplan 500?


Ik ben alweer bezig met mijn zesde week Cambridge Weightplan en wat vliegt de tijd voorbij. Ik zal niet zeggen dat het altijd makkelijk is maar voor een groot deel ga ik er zingend doorheen. Voor wie het nog niet gelezen heeft op zussenbloggenover ik ben in vier weken tijd maar liefst 12 kilo kwijt geraakt. Donderdag was er helaas geen wegen vanwege Hemelvaart maar volgende week hoop ik weer op een mooi resultaat.

Je zult nu misschien denken maar je kan thuis ook op de weegschaal dat klopt maar het was zondag Moederdag en daar heb ik van genoten. Zaterdagavond hebben we met de familie heerlijk gegeten op de plaatgrill en néé ik heb daar gewoon rustig aan gedaan want mijn maag kan niet meer zoveel aan. Een natriumarm sausje, een paar stukjes vlees en oké een paar stukjes brood. Brood mag natuurlijk niet maar ik vind dat je ook af en toe moet genieten. Toen kwam de zondag nog waar ik genoten heb van een gebakje en een broodje gegeten dus dat was niet helemaal volgens Cambridge Weightplan. Gelukkig ben ik de kilo's die erbij waren nu alweer kwijt maar ik schrok wel even de dagen daarop.

Het is me wel duidelijk geworden dat je wel af en toe moet genieten want het is pittig dat je maar drie maaltijd vervangende producten mag nuttigen. Toch ben ik heel bang om aan te komen en dat was ook vooral te zien tijdens mijn eerste eetweek. Ik stond dagelijks op de weegschaal en op een gegeven moment kwam ik aan waardoor ik in paniek raakte. Gelukkig is het allemaal goed gekomen want in die week was ik toch 1,3 kg kwijt maar wat een angst. Vroeger stopte je alles in je mond zonder er over na te denken en nu ben je gewoon bang. Ik denk dat de knop om is en ik ook echt de kilo's kwijt wil gaan raken.

Ik zit er namelijk ook over na te denken om na het afval avontuur me aan te melden om consulente te gaan worden. Ik vind dat Cambridge Weightplan door heel veel mensen word onderschat en vaak ook word afgezeken en zelf was ik ook sceptisch maar ben nu super trots. Ook mijn moeder is hier nu al 12,3 kg mee kwijt en dit zou ik graag door willen geven aan anderen mensen. Natuurlijk is het nog lang niet zover maar ik zit er wel over na te denken dus wie weet maar eerst mijn eigen kilo's kwijtraken.

Bron foto: sassyhongkong.com 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.