zondag 17 mei 2015

Jumbo Pick Up Point Oostzaan


Alweer een aantal weken geleden hebben mijn vriend besloten om niet meer naar de supermarkt te gaan maar onze boodschappen online te bestellen. Een reden om hiervoor te kiezen is mede omdat ik dagelijks in een supermarkt werk en vaak dan geen zin heb om daarna nogmaals te gaan winkelen. Ook vinden wij het makkelijk en kost het ons veel minder tijd. Wij laten alleen onze boodschappen niet bezorgen maar halen het op bij een Jumbo Pick Up Point.

Wat is een Jumbo Pick Up Point?

Pick Up Points zijn er niet alleen van de Jumbo maar ook Albert Heijn en Dekamarkt hebben er ook een aantal door heel Nederland. Je besteld namelijk online je boodschappen en dat betekend dat je ook sigaretten, boeketjes, lampen en tijdschriften kunt bestellen. Eigenlijk is het assortiment heel groot dus kleine kans dat je een keer misgrijpt online. Als je al je boodschappen bij elkaar hebt verzameld kies je jouw Pick Up Point uit en in ons geval is dat in Oostzaan. Daarna kies je een tijd uit en dat kan van 8 uur sochtends tot savonds 9 uur 6 dagen in de week. Dus geen excuus dat er geen tijd voor je bij staat want je hebt genoeg mogelijkheid. Vervolgens bestel je je boodschappen en dan afwachten tot je jouw boodschappen kunt ophalen.


Je rijd naar de Pick Up Point die je hebt uitgekozen en toets je jouw bestelnummer in of scan je hem. Vervolgens wacht je een paar minuten en dan komt er iemand aan met jouw boodschappen in kratten of tasjes. Je bent niet verplicht om de kratten mee te nemen aangezien daar €4,- statiegeld op zit maar die krijg je de volgende keer weer vergoed. Je kassabon word doorgenomen en je pint het uiteindelijk bedrag en daarna rijd je weer naar huis.

Hoe simpel, makkelijk en snel is het! Wat ik zelf super vind is dat als er een product niet is dat deze natuurlijk van je kassabon word gehaald en je krijgt een tegoedbon voor de volgende keer in exact het bedrag wat je nu mistte. Dus stel je kaas van €5,- was er niet krijg je een tegoedbon van €5,-. Een stukje extra service wat Jumbo aan hun klanten bied.


Wij gaan echt niets anders meer doen want wij vinden dit echt ideaal. Helaas is er nu ook een Albert Heijn Pick Up Point in Oostzaan gekomen wat misschien voor concurrentie zal zorgen maar wij blijven trouw bij de Jumbo.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.