zaterdag 23 mei 2015

Koken en het volgen van Cambridge Weightplan 500?


De eerste week was echt drama want ik wou echt geen dingen gaan koken die ik super lekker vond maar nu ben ik van alles aan het maken en vind ik koken nog leuker dan hiervoor. Ook staat nu dagelijks 24kitchen op en ja ook als ik mijn shake, reep of soepje aan het eten ben. Het voelt gewoon heel fijn als ik tijdens het nuttigen van mijn maaltijdvervanger een kookprogramma kijk en ik krijg weer ideeën erdoor. Néé ik zie het zeker niet als een straf ik kies er namelijk zelf voor!

Toch geef ik toe dat ik soms wel moeilijke momenten heb vooral als ik vlees aan het bakken ben. Ik bak vrijwel altijd rood vlees in Croma en ik vind dat gewoon een heerlijke vleesgeur geven. Een biefstukje, een gehaktbal of een schnitzel ik blijf het heerlijk vinden en zou er graag me tanden in willen zetten maar het kan nu even niet. Over een aantal maanden mag ik er ook weer heerlijk van genieten en vergeet natuurlijk niet elke vierde week de eetweek. Kipfilet gebruik ik veel in wokolie of op de grillpan en ook dat is soms een lastig momentje maar ik blijf vaak er vanaf. Ja ik ben ook gewoon maar een mens dus er glipt zo nu en dan een blokje kipfilet in mijn mond en néé ik ben dan niet gelijk 10 kg aangekomen. Mijn consulente zegt mij ook als ik dan wil zondigen doe het dan met een stukje kipfilet of wat rauwkost we moeten wel blijven genieten.

Jullie zullen ook wel merken dat er de laatste tijd veel recepten online komen en dat is allemaal te danken dankzij het Cambridge Weightplan 500. Ik hield van koken maar ik hou er nu nog veel meer van. Het is ook een extra motivatie om na Cambridge Weightplan 500 ook voor mezelf allemaal lekkernijen te maken. Mijn vriend is ook erg blij met alle creaties die ik voor hem maak en hij steunt me gelukkig ook heel erg. Als ik soms een moeilijk momentje heb pept hij me even op of raad hij me aan om gewoon even dat stukje kip te nemen. Ik doe het voor mezelf en niet voor de mensen om me heen!

Als jij bezig met afvallen en iets maakt wat je niet mag hebben, heb jij er dan moeite mee of juist niet?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.