woensdag 6 mei 2015

Kromkommer Pop-Up store in UtrechtMisschien heb je de naam Kromkommer wel eens eerder horen vallen maar voor de mensen die hier nog niet bekend mee zijn zal ik het in het kort uitleggen. De oprichters van Kromkommer vonden het onzin dat de buitenbeentjes maar weg werden gegooid omdat ze te klein waren, teveel of krom in plaats van recht. Hieruit ontstond Kromkommer en hoe leuk is het dat er nu een gekke groente winkel opent tijdelijk in Utrecht. Van 18 mei t/m 31 mei kun je langskomen in de Pop-Up store om een kijkje te nemen bij al die gekke groentes.

Momenteel zijn ze nog druk bezig met alle voorbereidingen al is er wel al een hashtag namelijk #krompopop! In de Kromkommer Pop-Up beleef je het verhaal van de gekke groente maar kun je ook zeker gekke groentes volop kopen. Denk aan een twee been peen of een gekke peer. De kromkommersoepjes mogen natuurlijk zeker niet ontbreken net als de groente sapjes, broodjes met gekke groente beleg en de mooiste kromme, groene gadgets.


Als je een bezoekje brengt in de #krompopop kun je de telers tegen komen die vertellen over hun product, retailers die delen hun visie op voedselverspilling en ook zijn er nog workshops te doen en worden er lezingen gehouden. Maar dit is zeker niet alles want op de verjaardag van de kromkommersoepen op 25 mei word er een nieuwe gekke groente soep gelanceerd. Ik ben erg benieuwd waar ze dit keer mee komen.

Helaas staat het volledige programma nog niet online maar zodra hij er staat zal ik even een update plaatsen. Dus ben jij in de buurt van Utrecht op 18 mei t/m 31 mei dan zou ik toch zeker even langs gaan.

Waar: HC - Utrecht


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.