donderdag 21 mei 2015

Mijn 10 foodconfessions


Terwijl ik op de blog van goodfoodlove.com aan het snuffelen was zag ik deze leuke tag staan waarbij je jouw gekke eet & drink gewoontes verteld. Gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl is de bedenker van de tag dus neem het gerust ook over voor je blog maar vermeld haar dan wel even.

1. Soep zonder een broodje moet ik niet hebben want eigenlijk eet ik alleen maar soep om een broodje daarin te dopen.

2. Voordat ik begon met Cambridge Weightplan was de combinatie van een vers wit pistoletje en een glas Coca Cola light hemels!

3. Als ik een hamburger bestel pluis ik hem altijd eerst helemaal uit omdat ik gewoon te lui ben om zonder tomaat bijvoorbeeld te bestellen.

4. Als ik cashewnoten eet dan eet ik eerst de halve cashewnootjes op en daarna pas de cashewnootjes waarbij beide delen nog aan elkaar zitten.

5. Als ik een karbonade eet dan hoef ik alleen het middelste gedeelte want ik hou absoluut niet van het kluiven van het bot voor de rest van het vlees.

6. Ik eet eigenlijk alleen nog maar sneetjes brood van de bakker want supermarkt brood vind ik gewoon heel droog en niet vers.

7. Ik ben echt een liefhebber van vlees of kip en hiervoor mag je me best in de nacht voor wakker maken.

8. Als ik M&M's eet dan zoek ik alle kleuren uit en begin dan bij de kleur die mij het minst lekkerst lijkt en als laatste neem ik de lekkerste.

9. Ik vind het leuk om een schaaltje met chocolaatjes op tafel te zetten en dit constant bij te vullen. Stiekem is dit eigenlijk voor mezelf want ik kan er niet vanaf blijven.

10. Mijn zus en neef eten net als mij in onze rechterhand een vork en linkerhand een mes als wij ons vlees snijden.

Heb jij nog gekke gewoontes die te maken hebben met eten of drinken? Neem deze tag gerust over want zelf vond ik hem super leuk om hierover even na te denken.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.