donderdag 21 mei 2015

Nieuw - AriZona Cowboy Cocktails


Vorige week kreeg ik een hele vrolijke mail binnen waar ik eigenlijk direct enthousiast over werd. Zelf mag ik helaas momenteel niet het drankje proberen maar toch wil ik hem graag met jullie delen. Ik zie dit drankje namelijk al staan tijdens festivals, een warme zomeravond of een heerlijke stranddag. Je word al vrolijk bij het zien van de vier flesjes laat staan de heerlijke smaken die erin zitten.

Maar waar komt AriZona vandaan?

Het begon in 1971 met de verkoop vanuit een oud Volkswagenbusje, inmiddels is AriZona niet weg te denken uit de frisdrank schappen van de VS. AriZona staat voor eerlijke producten zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het merk is duidelijk herkenbaar aan de unieke, kleurrijke flessen. AriZona Ice Tea is in Nederland verkrijgbaar in de smaken Blueberry White Tea, Lemon, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. Je hebt vast één van deze flessen wel eens voorbij zien komen in de schappen en wie weet zelfs wel eens geproefd. AriZona heeft nu vier zomerse nieuwe smaken op de mark gebracht:

- AriZona cowboy cocktails Mucho Mango
- AriZona cowboy cocktails Strawberry lemonade
- AriZona cowboy cocktails Watermelon
- AriZona cowboy cocktails Fruit Punch

Deze cocktails zijn een combinatie van 100% puur natuurlijk fruitsap en water. Een grote pluspunt voor mij is dat ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevatten maar heel veel vers fruit. Een prima drankje om ook nog eens aan je kinderen te geven als een ultieme dorstlessers.

Waar is AriZona te koop?

Bij diverse supermarkten in een 50CL fles voor € 1,10

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.