zaterdag 9 mei 2015

Nieuwe programma's bij 24Kitchen!

Het klinkt gek maar sinds ik bezig ben met afvallen kijk ik nu met regelmaat 24kitchen. Ik vond het hiervoor al een geweldige en heerlijke zender maar nu helemaal. Ik krijg volop inspiratie door het programma: Vlees noch Vis, de makkelijke maaltijd en Jamie's 30 minute meals. Ik raak niet uitgekeken en hoe leuk dat er binnenkort nog veel meer nieuwe programma's komen bij 24Kitchen.

1. Miljuschka's Food Trucks


Miljuschka maakt een inspirerende culinaire reis door Amerika, op zoek naar de beste foodtrucks van New York, Austin en Los Angeles. Ze bezoekt bijzondere festivals, events en trucks met uiteenlopende gerechten. Natuurlijk neemt Miljuschka een kijkje achter de schermen en soms helpt ze mee en gooit haar eigen kookcreativiteit in de strijd.

Wanneer te zien? Vanaf 29 mei elke vrijdag om 18:00

2. Casa Caminita


In Casa Caminita ontvangt de joviale Giovanni bekende muzikale vrienden in zijn eigen restaurant Trattoria Casa Caminita. Samen halen zij herinneringen op, maken ze muziek en natuurlijk zorgen ze voor een heerlijk Italiaans gerecht dat ze bereiden.

Wanneer te zien? Vanaf 22 juni om 18:30 

3. Hollandse keukenmeesters


In Hollandse keukenmeesters mag Meesterkok Angélique Schmeinck een dag meelopen in het leven van een vooraanstaande bekende chef in Nederland. Samen gaan ze op pad om het favoriete ingrediënt van de chef bij de oorsprong te halen. In de keuken van de chef maken ze samen een indrukwekkend gerecht waarvan Angélique de kijker laat zien dat het echt bereikbaar is. Iedere keukenmeester geeft zijn geheim prijs van een succesgerecht. Angélique inspireert en brengt de meesterkok bij je thuis.

Wanneer te zien? Vanaf 23 juni om 18:30

4. Zoals alleen oma dat kan


In het programma "Zoals alleen oma dat kan" gaat chef Danny Jansen op zoek naar de culinaire geheimen van oma's die goudmijnen uit de Indonesische keuken in hun geheugen met zich meedragen. Recepten die al generaties lang worden doorgegeven maar die nooit zo lekker bereid worden dan door oma zelf! Recepten die het meer dan waard zijn om te bewaren, door te geven en nooit te vergeten. Danny bezoekt de oma's en luistert naar de familie.

Wanneer te zien? Vanaf 24 juni om 18:30

5. Cucina Moderna: Roberta's Italië


Roberta laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pizza en pasta. Elke aflevering kookt ze lekkere inspirerende gerechten voor diverse gasten vanuit haar eigen keuken. Tijdens de aflevering laat ze de kijker zien waar ze in Rome de inspiratie vandaan haalde voor dit gerecht. Een fris modern programma over de Italiaanse keuken.

Wanneer te zien? Vanaf 26 juni om 18:30

Het beloofd de maand mei en juni weer heel veel lekkere kookprogramma's. Ik ben vooral benieuwd naar Hollandse keukenmeesters en Miljuschka's Foodtrucks. Naar welk nieuw kookprogramma ben jij nieuwsgierig?

Bron: 24kitchen.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.