donderdag 7 mei 2015

Producten die natriumarm zijn (Zoutarm)

Ik kwam een heel leuk artikel tegen waar ik onwijs veel producten vond die natriumarm zijn en omdat ik vast niet de enige ben die natriumarm probeert te eten ben ik wat producten op een rijtje gaan zetten. Natuurlijk zullen er nog heel veel producten zijn maar hier een kleine greep die ik tegen kwam.

1. Zaanse mayonaise + ketchup natriumarm


2. Hak groenten 0% zout


3. Verstegen kruiden zonder zout + sat├ęsaus


4. Dambert producten zonder zout


5. Matze crackers zonder zout


6. Jonnie boer kruiden zonder zout


7. Natriumarme pindakaas van de AH


8. Sojasaus Kikkoman met minder zout


9. Knorr Natriumarme vlees jus


10. Knorr Natriumarme vleesbouillon


Dit zijn 10 producten die ik tegenkwam op nosalt.nl. Natuurlijk zijn er nog heel veel meer producten maar dan zal ik misschien binnenkort dan wel een update over geven want ik ben druk aan het snuffelen.

Liefs Chantal
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.