zaterdag 30 mei 2015

Review - ERU Crème de Brie


Een liefhebber van ERU smeerkaas ben ik altijd geweest en dan in het speciaal de naturel variant. Je hoeft mij ook echt geen andere smeerkaas aan te bieden want er is geen betere smeerkaas dan ERU. Ik ben in heel veel eten kieskeurig dus ook in mijn keuze van smeerkaas al hoewel ik vind de sambal variant van Albert Heijn eigen merk wel goed te doen. ERU heeft nu iets nieuws namelijk de ERU specialiteitskazen en ik heb ze alle drie geproefd maar omdat ik zo enthousiast ben komt er over elke smaak een apart artikel. Vandaag is de eerste, de volgende zondag en tenslotte de laatste op dinsdag zodat jullie kunnen zien en lezen welke smaak mij het beste is bevallen.

Er zijn maar liefst drie heerlijke smaken van ERU smeerbare specialiteitskazen:

- ERU Crème de Brie ( smeerbare brie )
- ERU Crème au Bleu ( smeerbare blauwschimmelkaas )
- ERU Chèvre doux ( smeerbare geitenkaas )


In dit artikel gaan we het over de ERU Crème de Brie hebben wat absoluut mijn favoriet is van de drie. Elke liefhebber van een toastje met brie vind deze smeerbare specialiteitskaas hemels daar ben ik heel erg van overtuigd. Zelf heb ik meestal de brie van President en de smaak komt heel goed in de buurt en zelf nog beter want je proeft een heerlijk Frans zacht kaasje. RRU heeft zeker zijn best gedaan op deze variant want je proeft brie en je snakt naar nog meer van dit lekkers. Ook is de ERU crème de brie goed te doen op een warm stokbroodje waardoor de kaas heel smeuig en zachter van smaak word. Ik ben zoals jullie wel kunnen lezen heel enthousiast en dit is zeker een lekkere smeerbare specialiteitskaas voor een feestje.

Ingrediënten van ERU Crème de Brie:

Brie, wa­ter, bo­ter, smelt­zou­ten E452, E339, zout, con­ser­veer­mid­del: E234. Ook is de ERU Crème de Brie gemaakt van koemelk. 

Leuke extra actie van ERU is dat je bij aankoop van drie ERU smeerbare specialiteitskazen een gratis luxe kaasmessenset kunt bestellen en die van mij is momenteel onderweg. Wat ik je zeker zou aanraden om alle drie de smaken te kopen, proeven en daarna het messensetje te bestellen! Benieuwd naar de andere 2 smaken houd dan mijn blog de komende dagen goed in de gaten.

Liefs Chantal


Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of PR-bureau. Dit is niet van invloed op mijn mening of het hier boven geschreven stuk.

1 opmerking:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.