vrijdag 15 mei 2015

Review - Verstegen Natriumarm Gehaktkruiden


Zoals jullie misschien wel hebben gelezen ben ik al een aantal weken bezig met het Cambridge Weightplan 500. Het is een drastisch dieet maar na elke drie weken mag je een avondmaaltijd erbij eten wat bestaat uit vlees/kip/vis en groentes. Brood, pasta en aardappelen zijn in principe verboden en er word geadviseerd om zo min mogelijk zout te gebruiken. Ik ben daarom op zoek gegaan naar producten die natriumarm zijn en prima in het Cambridge Weightplan dieet passen. Vandaag begin ik met de Verstegen Natriumarm Gehaktkruiden. Verstegen heeft een groot assortiment natriumarme producten en die zullen jullie allemaal voorbij zien komen in loop van de weken.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 1484 kJ (357 kcal), vet 13,0 g, waarvan verzadigd 1,6 g, koolhydraten 32,7 g, waarvan suikers 0,5 g, eiwit 11,2 g, natrium 0,039 g

Geadviseerd word om 3 eetlepels (10 gram) te gebruiken op 500 gram gehakt. Zelf heb ik gekozen voor 2 eetlepels en vond dit ook prima te doen. Maak er een lekker gehaktballetje van of heerlijke hamburgers waar mijn voorkeur naar uit ging. Ik deed er nog een gesnipperd uitje doorheen en een eitje om de perfecte en simpele hamburger te maken. Ik geef toe dat mijn vriend liever andere kruiden heeft met veel meer smaak zoals hij het zegt maar ik heb heerlijk gesmuld van de hamburger. Het heeft namelijk een milde gekruide smaak maar voor mij prima en goed gekruid. 

Waar zijn de Verstegen natriumarme producten te koop:

Zelf heb ik ze gekocht bij Jumbo en de Coop maar als goed is moet de Albert Heijn XL ook de kruiden verkopen. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken bestel ze dan in de webshop van verstegen.nl 

Als je nog natriumarme producten kent die ik echt moet weten laat het dan weten hier beneden.


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.