maandag 18 mei 2015

Zussenbloggenover #17


Onze gezamenlijke blog word ook steeds wat professioneler en we doen ons best om elke dag weer een leuk artikel voor jullie online te zetten. Waar ging het de 17e week over op zussenbloggenover? Een aardbeiencake, mijn vijfde weegmoment Cambridge Weightplan 500 en hoe vind ik het om tante Chantal te worden genoemd.

Maandag 11 mei 2015 - Tante Chantal begint toch wel steeds meer te wennen

November 2013 werd mijn neefje Nick geboren die van mijn neef en zijn vrouw is. Nu denk je misschien maar dit is toch niet officieel jouw neefje? Jahwel hij is mijn neefje omdat wij een hele goede band hebben met mijn neef wat je ook wel kunt zien als dat hij een broer voor ons is. Een aantal maanden na de geboorte van Nick bleek mijn zus zwanger te zijn en op één of andere manier voelde dit toch anders want dit is toch je zus.

Dinsdag 12 mei 2015 - Boekstart

Nu Kian 4 maanden is kreeg ik een brief binnen om hem lid te maken van de bieb. In de brief stond ook dat bij het lid worden je een cadeau kreeg en daar over hier een blik in het koffertje. Op een zonnige zaterdag gingen wij richting de bibliotheek in Zaandam. Daar aangekomen was het een grote ruimte. We spraken een van de medewerkers aan en deze maakte voor Kian een pasje aan. We kregen een rondleiding en toen was het even snuffelen. Op dat moment niks mee genomen, Kian is nog klein en thuis hebben we al veel boeken.

Woensdag 13 mei 2015 - Social Media Tag

Vandaag hebben we voor jullie weer een TAG! die wij gevonden hebben via versusa.nl. Namelijk de Social Media Tag! 

Donderdag 14 mei 2015 - Plog Moederdag 2015 

Zondag 10 mei was het dan zover Moederdag en wel mijn eerste als moeder. Ik dacht laat ik dit eens voor jullie bijhouden in vorm van een plog. Mijn dag begon heerlijk, Kian besloot dat zijn moeder lekker wat langer kon liggen. Even kijken op de babyfoon en ja hij was wakker. Onze dag begint.

Vrijdag 15 mei 2015 - Vijfde weegmoment Cambridge Weightplan 500

Vandaag is alweer de eerste dag van week 6 Cambridge Weightplan 500 wat gaat het snel. Helaas was er deze week alleen geen wegen vanwege Hemelvaart en misschien maar goed ook. Nu zul je wel denken wat is er mis gegaan of ben je ermee gestopt? Néé dat zeker niet maar ik heb wel twee dagen heerlijk genoten van wat lekkere dingen en dat zag ik op de weegschaal.

Zaterdag 16 mei 2015 - Snelle en simpele aardbeiencake

Ik kreeg visite en zoals altijd heb ik altijd een pak homemade cake in mijn kast staan. En had toevallig nog verse aardbeien gekocht. En zo kwam ik op het idee om deze cake te maken. Voor jullie heb ik alles vast gelegd op foto.

Zondag 17 mei 2015 - Review - Andrélon Happy Highlights Shampoo

Vorige week donderdag ben ik maar weer eens naar de kapper gegaan want het was tijd voor een knip en kleur beurt. Ik doe eigenlijk nooit veel bijzonders met mijn haar maar er moeten wel regelmatig highlights in om het net even wat mooier te maken. Al een tijdje geleden had ik Andrélon Happy Highlights shampoo gekocht en opeens zag ik hem van de week staan en nu was het perfecte moment om hem te gebruiken.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.