maandag 25 mei 2015

Zussenbloggenover #18


Vandaag is het heerlijk tweede Pinksterdag dus de meeste mensen hebben een heerlijk lang weekend en wat was het gister mooi weer hé. Maandag betekend ook een nieuwe zussenbloggenover weekoverzicht en deze week stond het een groot deel in het teken van Cambridge weightplan 500, boodschappen en onze doelen die wij eind dit jaar willen bereiken. 

Maandag 18 mei 2015 - Knorr pakket aangevraagd

Tijdje geleden zag ik via facebook een melding dat je van Knorr iets kon aanvragen. Dus dit heb ik gelijk gedaan. En speciaal voor jullie laat ik vandaag zien wat ik allemaal binnen kreeg.


Als jullie mijn vorige artikels hebben gelezen over mijn resultaten van Cambridge Weightplan 500 weten jullie eigenlijk het antwoord al maar toch wou ik er nog even het één en ander of kwijt. Ja ik raad mensen Cambridge Weightplan 500 aan maar er is één ding heel belangrijk dat je goed in je schoenen staat. Ik geef toe dat ik in eerste instantie ook niet had verwacht dat ik het aan kon maar het is echt wel te doen en ook voor langere termijn. 

Woensdag 20 mei 2015 - Creabea met Amanda

Ja ik ben weer creatief geweest met Kian. In januari schreef ik al een artikel over een cadeau voor mijn moeder. Nu heb ik weer met kian iets moois gemaakt, en ook nu weer met zijn voetjes en handjes. Ik pakte mijn verf er weer bij, alleen koos ik nu ervoor om te donkere kleurtjes te verzachten met wit. Dus ging ik even aan de slag en mengde ik de kleuren tot ik de kleur mooi vond.


Tegenwoordig heb je heel veel manieren om je boodschappen in huis te krijgen. Je gaat zelf naar een supermarkt en doet daar je boodschappen, besteld online en laat het bezorgen of je besteld het online en haalt het zelf op. Wij gaan jullie vandaag meenemen met hoe wij onze boodschappen doen!


Iedereen heeft altijd voornemens begin van een nieuw jaar, nu hadden wij bedacht laten we eens gek doen en gewoon een datum prikken en dan kijken wat we eind 2015 willen hebben behaald/bereikt. Dus bij deze.. en dan maar eens eind dit jaar terug kijken wat er is gelukt.


Vorige week was er helaas geen wegen vanwege Hemelvaart en ik geef toe dat ik daarom tijdens Moederdag wel een paar lekkernijen heb gehad. Toch heb ik daarna direct de draad weer op gepakt omdat ik gewoon één dag wil genieten en daarna weer streng om de kilo's eraf te halen. Ik was deze week niet te vaak op de weegschaal gestapt omdat ik het wel zou zien en me niet druk moest maken.

Zondag 24 mei 2015 - Nestle babyvoeding en fruit mijn ervaring

Toen ik langzaam overging van borstvoeding naar kunstvoeding stond ik voor de keus uit vele verschillende merken poedervoeding. Ik koos al vrij snel voor Nestle start in eerste instantie omdat het goedkoop was en toch nog een merk was.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.