dinsdag 5 mei 2015

Zussenbloggenover - week 15


Een dag later dan normaal maar hier is het weekoverzicht van Zussenbloggenover. Onze blog stond deze week in het teken van mijn derde weegmoment Cambridge Weightplan 500, borstvoeding versus borstvoeding en cadeautips voor Moederdag!

Maandag 27 april 2015 - Spam je blog!

Het werd weer eens tijd voor spam je blog. Wij zijn gek om andere site van bloggers, dus laat een berichtje achter en we nemen een kijkje.

Dinsdag 28 april 2015 - Koningsdag en het volgen van Cambridge Weightplan 500

Wauw! Koningsdag en nacht zitten er weer op en wat waren het onwijs leuke en gezellige dagen. Zo waren wij op Koningsnacht te vinden in Alkmaar waar we wat leuke spulletjes zijn tegen gekomen. Maar wat was het toch ook zwaar voor mij want al die heerlijke geuren van: Oliebollen, döner, loempia's, patat en poffertjes er stond echt van alles. Op dat moment had ik het heel zwaar en besloot ik mijn mams maar even te appen zodat ik wat afleiding had en gelukkig hielp het. Toch was het moeilijk toen mijn vriend en zijn beste vriend aan een broodje döner zaten en ik allemaal mensen om me heen zag eten. Waarom mag ik nou niet! Het was dus een flinke uitdaging maar ik heb hem met trots volbracht en eenmaal thuis zat ik aan mijn soepje.

Woensdag 29 april 2015 - Cadeautips voor Moederdag

Volgende week zondag 10 mei is het alweer Moederdag maar heb jij al een leuk cadeau voor je moeder bedacht? Mijn zus en ik zitten ook nog even diep na te denken omdat we eigenlijk een High Tea zouden geven maarja wij zijn nu bezig met Cambridge Weightplan 500 dus niet helemaal geschikt. Toch is een High Tea een super leuk cadeau en dat zag je vorig jaar ook want velen moeders kregen dat cadeau. Ik ben toch nog wat rond gaan snuffelen voor andere Moederdag cadeau's en deel deze vandaag met jullie.

Donderdag 30 april 2015 - Flessenvoeding versus borstvoeding

Flesvoeding is makkelijk als je weg gaat, nou ja makkelijk je moet wel veel mee nemen. Maar je kan je kindje wel overal voeden. Ik vind borstvoeding in het openbaar niks voor mij. Sneller klaar met je kindje, dus sneller weg. Binnen 15 minuten ben je klaar met je voeding en kan je de deur uit nadat je alles hebt ingepakt.

Vrijdag 1 mei 2015 - Derde weegmoment Cambridge Weightplan 500

Ja ik heb er nu drie weken opzitten en wauw wat had ik gisteren weer een mooi resultaat. In de derde week was ik maar liefst 2,2 kg kwijt en dat betekend dat ik in drie weken 10,7 kg kwijt ben yeah! Ik blijf het heel bizar vinden dat het zo snel en goed gaat. Natuurlijk is het niet elk moment gemakkelijk en als ik eten ruik heb ik er ook zeker trek in maar ik ga door want het gaat lekker.

Zaterdag 2 mei 2015 - Bumbo seat

Na lang twijfelen toch de bumbo seat aangeschaft. Op mijn werk in de kinderopvang hebben wij hem al enige tijd. Na dat ik het met mijn moeder erover had gehad, kon zij het niet laten en heeft hem gekocht voor ons. Kian is een jongentje die veel en graag wil zitten. Dus deze "stoel' is dat ideaal om hem af en toe in te zetten. Wel is het aan te raden om je kindje niet de hele dag erin te zetten. Ik doe het meestal max 10 per keer. Zet hem meestal erin als hij niet meer wil liggen,op schoot zitten etc. Of als we fruit gaan eten.

Zondag 3 mei 2015 - Plog zaterdag 2 mei 2015 - Chantal

Ik was om 6:00 al klaar wakker net als mijn zus en mams dus toen zaten we ook al met elkaar te appen. Omdat er nog 2 wasjes moesten gedraaid worden en daarna 1 in de droger begon ik daar maar lekker vroeg mee. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.