maandag 11 mei 2015

Zussenbloggenover - Week 16


De 16e week is voorbij voor Zussenbloggenover en onze agenda staat al helemaal vol met leuke artikels die jullie de komende weken kunnen verwachten. Mijn zus en ik zijn volop bezig met onze blog en merken dat we ook steeds weer nieuwe dingen leren om onze blog te verbeteren. Waar ging het in week 16 over in Zussenbloggenover? Kian was alweer 5 maanden, ik had mijn eet week en we stonden stil bij de Dodenherdenking.

Maandag 4 mei 2015 - Dodenherdenking

Op 4 mei herdenkt Nederland tijdens de Nationale Herdenking de Nederlandse slachtoffers die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Zowel in oorlogssituaties als bij vredesoperaties. Op 4 mei tijdens de Nationale Herdenking worden alle Nederlandse oorlogsslachtoffers om 20.00 uur herdacht.


Ik heb mijn periodes dat ik heel fanatiek spelletjes online speel maar soms ook maanden niet. Momenteel zijn er drie spelletjes die ik regelmatig speel op Facebook die absoluut favoriet zijn.

Woensdag 6 mei 2015 - Kian 5 maanden

Kian is alweer 5 maanden vandaag. Wat is er veel gebeurd. Eerste tandje op 13 april die doorkwam en zijn eerste Koningsdag, dodenherdenking en Bevrijdingsdag. En voor het eerste wezen zwemmen.


Over een paar uur moet ik op de weegschaal staan en ik vind het spannend want ik heb gisteren mijn laatste avond van de eetweek gehad. Ben ik aangekomen of toch afgevallen het kan allebei maar hoop toch stiekem wel dat ik een klein beetje ben afgevallen. Het was echt heerlijk om weer even mee te eten want mijn vriend mist dat en ik stiekem toch ook wel een beetje.

Vrijdag 8 mei 2015 - DIY Hema kweeksetje kruiden 

Afgelopen week was ik bij de Hema binnen gelopen  om daar een kweeksetje te kopen. Ik wou eerste alleen Basilicum halen, maar kwam toen bij het volgende setje uit. Aan het eind van de blog een leuke video voor jullie.


De eetweek is achter de rug en dat betekend ook dat ik alweer op de weegschaal heb gestaan. Wat een spannende week was het maar ook zeker eng omdat ik bang was om aan te komen. Dit gebeurde ook in de loop van de week dus ik ben een dag eerder gestopt omdat ik het verschrikkelijk vond. Ik denk dat de knop nu toch een keer echt helemaal om is want het is juist een goed teken toch dat ik bang ben. Maar wat was het resultaat na een week lekker eten?

Zondag 10 mei 2015 - Moederdag 

Vorig jaar nog pril zwanger en nu een kleine man van 5 maanden oud. Ben benieuwd wat mijn vriend allemaal in petto hebt voor mij. Ik weet dat er een heerlijk ontbijtje zal zijn(ik doe altijd boodschappen en moest het een en ander mee nemen) Verder is hij ook wat wezen kopen. Ook gaan we naar de Moederdagbraderie is Oostzaan. En omdat dit mijn eerste Moederdag zal zijn, plog ik deze dag voor jullie. Dus houd onze blog in de gaten voor de plog.

Liefs Chantal </

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.