donderdag 25 juni 2015

1000 artikels online op Miszbloggie.nl


Vandaag staan er maar liefst 1000 artikels online op Miszbloggie en daar ben ik toch best wel een beetje trots op! Ik ben al ruim 2 jaar bezig met bloggen maar sinds Januari dit jaar plaats ik dagelijks 2 artikels online met heel veel plezier. Ik vind het dus echt wel prestaties om ondanks tegenslagen door te gaan met bloggen en ik heb er ook elke dag nog veel meer plezier in. Binnenkort wil ik daarom even komen met een winactie speciaal voor mijn lezers maar wat daar ben ik nog niet over uit. Om even terug te blikken naar de 1000 artikels die ik ooit heb geschreven op mijn blog heb ik er een aantal op een rij gezet.

Op 3 januari 2013 begon ik met mezelf voor te stellen en dagelijks mijn Weightwatchers dagboek online te zetten. Ik hield dit toen best een tijd vol maar op een gegeven moment vond ik dat erg saai en stapte ik weer over op een ander onderwerp. Zo ging mijn blog over beauty, personal life, uitjes, eten, afvallen en ga zo nog maar even door best wel rommelig.

Op 24 februari 2013 besloot ik om dagelijks een dagboek bij te houden over wat ik die dag had gedaan en zo mijn verhaal kwijt te kunnen. Ondertussen was ik ook nog steeds bezig met dag 54 van mijn eetdagboek. In deze periode ging het helemaal niet goed tussen mijn vriend en mezelf en daardoor hebben we ook een aantal maanden een break gehad. Mijn blog was op dat moment ook een uitlaatklep en hierdoor kon ik mijn verdriet voor een groot deel van me afschrijven.


Op 6 maart 2013 heb ik mijn laatste eetdagboek geschreven en waarom? ik durf het je echt niet te zeggen. Toen kwam de dag dat mijn moeder mijn blog ontdekte op 18 maart en wat was dat een drama want ik wou het liefst anoniem blijven. Ik was heel persoonlijk op mijn blog en ik vond het toen echt niet prettig dat zij dat kon lezen maar wie hield ik voor de gek mijn blog stond online iedereen kon het lezen. Na wat gepraat had ik er vrede mee en was mijn moeder ook wel trots op mij.

Inmiddels zitten we op 17 juli 2013 want toen had ik 10.000 bezoekers op mijn blog gekregen en dat was voor mij wel mijlpaal. Dit motiveerde mij om nog veel meer artikels te gaan schrijven! Vanaf september besloot ik ook meer de food kant op te gaan omdat dit toch wel een grote passie van mij is.


In 2014 begon mijn nieuwe poging tot het afvallen dus de dagelijkse dagboeken vervielen en er kwamen weer eetdagboeken online maar begin maart vielen ze ook alweer weg. Het afvallen liep niet zo lekker want ik kwam niet goed in het programma waardoor ik een heel jaar heb lopen kwakkelen. In deze periode schreef ik meer over mijn nagelstyliste opleiding en raakte food weer even op de achtergrond. Toch pakte ik april de food artikels weer op en was ik al een stuk constanter met het online plaatsen van de artikels.

Vanaf dat moment is het eigenlijk duidelijk voor mij geworden dat ik een foodblogger ben en mijn passie daar heel erg ligt. Ik schrijf nu nog steeds met heel veel plezier dagelijks 2 artikels over eten en zo nu en dan een stukje personal life. Het zijn ruim 2 hele mooie jaren en ik duik nog steeds met heel veel plezier achter mijn laptop om voor mijn blog artikels te maken. Nu ik de dagboek artikels weer terug las heb ik besloten om dit er ook weer in te gooien maar dan gewoon met een wekelijks update en leuke foto's. Zo zie je maar dat je van je oude artikels ook weer inspiratie haalt.

Op naar de volgende 1000 artikels!

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Dat is veel, gefeliciteerd! Inderdaad op naar de volgende 1000 (en meer!)
    groetjes sabrina

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.