zaterdag 6 juni 2015

Another Blogging Tag


Vandaag vond ik het wel weer eens tijd voor tag op mijn blog want dit is toch best wel weer een tijd geleden. Op brendakookt.nl kwam ik deze leuk tag tegen en het heeft echt te maken met bloggen. Zou ik er mee stoppen voor een bepaald bedrag, welk cijfer zou ik mijn blog geven en welke dingen gebruik ik om te bloggen? Een paar van deze vragen ga ik beantwoorden en ik ben dan nog niet een hele grote foodblogger maar we zijn wel groeiend en daarom is het leuk om misschien over een jaar terug te kijken naar deze tag.

1 - Wat zou je aan je blog willen verbeteren en wil je zeker zo houden?

Momenteel ben ik heel tevreden over mijn lay-out na heel veel gepuzzel dus dat is een punt die ik zeker zo wil houden. Mijn artikels kunnen absoluut altijd beter en ik probeer ook bij elk artikel overal extra op te letten maar soms schiet het er nog wel eens in. Ook wil ik steeds meer mijn eigen foto's gaan maken in plaats van foto's van anderen te gebruiken dit toont al een stuk beter.

2 - Doe je alles voor je blog alleen?

Ja miszbloggie.nl is momenteel nog echt mijn blog. Ik ben bij een aantal PR bureau's ingeschreven waar ik ook producten / kookboeken van ontvang maar dat is ook alles. Er zit nog geen groot mediabureau bij miszbloggie.nl

3 - Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Me lay-out geef ik mezelf momenteel een 9 maar mijn artikels blijven toch hangen op een 6,5 omdat ik weet dat hier meer uit te halen is. Over het algemeen zou ik mijn blog dus een 7,5 geven.

4 - Verdien je geld met bloggen?

Momenteel wat ik ermee verdien is echt heel minuscuul en dat krijg je pas uitgekeerd bij een bepaald bedrag dus echt verdienen kan je dat niet noemen. De producten / kookboeken die ik ontvang zie ik ook als een stukje inkomen want dat zie ik als een stukje beloning voor mijn werk.

5 - Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Je moet vernieuwend blijven en soms als je net even niet je week hebt is dat best lastig want er moeten toch echt artikels online komen. Mijn blog is mijn hobby maar het vergt ook heel veel tijd en ik doe het met alle plezier maar als je dan een kritische noot krijgt op een artikel is soms wel minder leuk maar dat hoort er wel bij.


6 - Waardoor blijf je hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Ik blijf vooral hangen door de manier hoe iemand blogt. Het moet niet allemaal te strak zijn en persoonlijkheid mag zeker wel naar boven komen. Ik klik niet zo gauw weg want vaak wil ik uit nieuwsgierigheid toch nog even de gehele pagina bekijken.

7 - Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?

Ik ben tot nu toe naar twee grote events geweest waar de grotere foodbloggers ook bij aanwezig waren. Je bent nieuw dus je praat wel met elkaar maar echt contact daarna zit er nu nog niet in maar wie weet ooit in de toekomst.

8 - Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Een stukje persoonlijk vind ik zeker niet erg maar er is een grens. Mijn vriend wil bijvoorbeeld niet teveel betrokken worden in mijn artikels / filmpjes en daar heb ik alle begrip voor. Toch vind ik het wel leuk om zo nu en dan een persoonlijke update te geven.

9 - Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? wanneer zou je stoppen?

Ik ben voorlopig zeker nog niet van plan om te gaan stoppen omdat ik gewoon een grote food liefhebber ben en dit graag met iedereen deel. Ik verwacht wel dat ik in de toekomst meer met YouTube zal gaan doen.

10 - Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

Néé! Dit is een stukje van mijn leven geworden en dat geef je niet zomaar weg.

11 - Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Momenteel mijn Samsung laptop maar deze begint slechter te worden en dan komt er een Macbook. Voor het maken van mijn foto's gebruik ik mijn Samsung Galaxy S6 Edge en Nikon D500. Ook Wunderlist en Evernote kunnen zeker niet worden gemist.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze tag te lezen en als je hem zelf over wilt nemen voor je blog doe dat gerust.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.