woensdag 10 juni 2015

Cadeautip - Xenos Brewbarrel Pilsner (vaderdag)Het begint denk ik een trend te worden om zelf je bier te gaan brouwen want zo kwam de Hema eerst met een brouwpakket en nu heeft Xenos er ook één te koop. Deze is wel iets goedkoper dan die van de Hema dus zeker een leuk alternatief voor een Vaderdag cadeau maar zal het bier ook echt lekker worden? Helaas ben ik er nog geen één tegen gekomen maar ik word wel steeds nieuwsgieriger.

Het bier brouw pakket van Xenos is verkrijgbaar in de winkel en online voor € 29,99. Voor 21:00 besteld is de volgende dag al in huis maar wat zit er precies in het pakket?

- Handleiding
- Leeg brouwvat
- Flesjes hop aroma extract
- Fles mout extract
- Flesje hop
- Zakje gist
- Ventiel
- Viltjes

In maar liefst 12 stappen heb je 5 liter bier gebrouwd na 7 dagen te hebben gewacht. Hoe leuk is het om je vrienden of familieleden een eigen gemaakt biertje te geven als ze langs komen. Het enige wat je zelf moet toevoegen is water maar dat hebben we bijna allemaal wel in huis toch. Ik ben heel benieuwd of het wat is dus ik ga van de week maar even langs Xenos en hopen dat ze er nog één hebben staan.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.