dinsdag 2 juni 2015

Cambridge Weightplan 500 - ChocoladereepDe repen zijn nog niet echt voorbij gekomen omdat in de eerste 2 weken mag je namelijk geen repen hebben omdat deze net even wat meer calorieën bevatten. Toch zit er één reep standaard in mijn dagelijks planning en dat is de chocoladereep. Het is dus wel duidelijk dat deze heel goed bevalt en geef toe chocolade daar houd toch bijna iedereen van.

Eerste indruk:

Het is even wat anders dan de zakjes met poeder die je normaal gesproken hebt. Dit ziet er toch veel belovend uit omdat het in een vaste vorm is in plaats van vloeibaar. De reep ziet er ook gewoon uit als een reep en hij is donker dus duidelijk dit is een chocoladereep. Toch merk je dat het een stevige reep is dus die zou wel goed moeten vullen.

Maar hoe smaakt het nou echt?

Jammie! Deze reep gaat er zo gemakkelijk in omdat je chocolade proeft en dat is even iets heel anders dan een shake of soepje. Natuurlijk moet je het niet zien als een mars reep of Milka chocolade néé dat is het zeker niet maar het is wel erg lekker. Als je een liefhebber bent van chocolade dan is deze reep echt wat voor jou. Mijn moeder krijgt alleen door de repen wel trek maar ik heb dat totaal niet en gebruik hem graag als lunch. Ook is de reep wel plakkerig tijdens het eten dus je moet wel stevige tanden hebben haha anders ligt je gebit eruit. Er word daarom geadviseerd wel genoeg water erbij te drinken om hem goed weg te spoelen.

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Hoeveel ben je al kwijt? Kun je daar misschien een artikel over maken (hoeveel kilo in hoeveel tijd, soort tussenstand) succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.