zaterdag 20 juni 2015

Cambridge Weightplan 500 - Mix a Mousse


Ik keek van de week in mijn keukenkastje en daar zag ik een product staan van Cambridge Weightplan die ik nog niet had behandeld op mijn blog. Dit is namelijk de Mix a Mousse! Hiermee kun je een mousse of pudding maken van je shake waardoor je net even iets anders hebt.

Hoe bereid je de Mix a Mousse:

1. Meng het Mix a Mousse poeder met de inhoud van een zakje Cambridge Weightplan shake.
2. Voeg minimaal 150 ml koud water toe aan het water.
3. Meng het mengsel goed met een staafmixer tot een glad geheel.
3. Doe het in een kom of hoog glas en laat het 15 minuten in de koelkast staan.


Een kwartier later zal je je verbazen over hoe goed de mix a mousse gemengd is en je dus daadwerkelijk een toetje in je kommetje of glas hebt. Mijn eerste ervaring met de mix a mousse vond ik prima te doen maar de tweede keer vond ik het toch al minder lekker. Het is zeker wel handig tijdens een eet week omdat je dan je derde product kunt vervangen voor een toetje alleen zo lekker vind ik het niet. Ik drink liever mijn shake in de avond dan dat ik dit glibberige geheel naar binnen moet werken. Néé het is voor mij geen aanrader want het gehele potje staat nu maar in mijn keukenkastje.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.