woensdag 24 juni 2015

Cambridge Weightplan 500 - Sunshine Orange drankmix


Tijdens het Cambridge Weightplan 500 dieet moet je dagelijks 3 liter water drinken en je begrijpt natuurlijk wel dat dit op een gegeven moment saai word. Hier heeft Cambridge Weightplan gelukkig wel een oplossing voor namelijk een drankmix die je water een lekker smaakje geeft. Hierdoor heb je toch het gevoel dat je even wat anders drinkt en het kan je gewichtsverlies geen kwaad.

Hoe bereid je de drankmix?

1. Je voegt een half theelepel toe in een glas en roer het goed.

Naar behoefte voeg je meer drankmix toe maar geloof me dat het al vrij snel te zoet word. Zo gebruik ik één eetlepel in een liter water en dat is echt meer dan genoeg.


Je moet niet verwachten dat je hierdoor het gevoel hebt dat je een sinaasappel drankje hebt maar het is net even iets zoeter van smaak en heerlijk fris.. Ik vind de smaak moeilijk te beschrijven want ik kan het niet echt vergelijken met iets wat ik ken. Je hebt ook nog een andere smaak namelijk de summer berry maar deze beviel mij niet zo goed want daar vond ik de smaak te aanwezig van bessen. Toch gebruik ik deze drankmix nu steeds minder want ik heb het niet meer echt nodig. In het begin was het voor mij echt een product die ik niet kon missen omdat ik van de frisdrank naar water ging. Nu is dat totaal niet meer het geval en drink ik water met gemak.

Een leuk weetje is misschien dat je natuurlijk ook heerlijke waterijsjes kan maken door middel van de drankmix. Je mixt water met de drankmix en voeg dit toe in ijsvormpjes. Zet het even in de vriezer en op een zomerse dag heb je een heerlijk water ijsje.

Liefs Chantal

2 opmerkingen:

 1. Hoi Chantal...heb je toevallig nog wat sunshine orange ongeopend staan die je kwijt wilt en zo ja tot wanneer blijft ie goed (houdbaarheidsdatum) ? alvast bednakt voor je reaktie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goedemiddag, toevallig niet meer maar misschien kan je nog wat op marktplaats vinden daar word het ook regelmatig aangeboden?

   Groetjes,
   Chantal

   Verwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.