vrijdag 5 juni 2015

Cambridge Weightplan 500 - Toffee / Walnoot shake


Als er één shake is die ik totaal bij iedereen maar ook echt iedereen afraad is het de toffee / walnoot shake. Ik heb gewoon geen goed woord over de shake te vertellen want hij was zo ranzig dat ik bijna en dat scheelde echt niet veel over mijn nek ging door deze shake.

Eerste indruk:

Ik was heel erg enthousiast toen ik het zakje open maakte want ik ben een liefhebber van toffee en walnoten dus die combinatie moet voor mij echt perfect zijn. Bij het openen van het zakje rook ik al een kruidig boventoon wat mij al een klein beetje angstig maakte voor de smaak maar alle shakes hebben zo hun merkwaardigheden dus ik ging ervan uit dat het wel goed kwam. Helaas!
Maar hoe smaakt het nou echt?

Ik had deze shake in mijn eerste week ( helaas ook gelijk 2 zakjes meegenomen ) maar toch als ik aan deze shake denk heb ik gelijk die vieze smaak weer in mijn mond. Het was één en al kruiden en toffee die veel te waterig is. Heel logisch natuurlijk want je mengt het met water maar ik had er veel meer een vollere smaak van verwacht. Het eerste slokje was al een drama maar de tweede zorgde er voor dat ik rennend naar de keuken liep en het uitspuugde. Dit zegt al genoeg want ik heb ook een paar shakes gehad die niet favoriet waren maar ik wel gewoon doorzette. Ik kon het bij deze echt niet want dit was geen lekkere toffee en walnoot combinatie. Toch was mijn consulente verbaasd omdat er bij haar wel heel veel liefhebbers zijn voor de shake maar ik nou nooit meer!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.