zaterdag 27 juni 2015

Cambridge Weightplan 500 - UpdateDonderdag had ik dan na drie weken eindelijk weer mijn weegmoment en ik ben er nu zeker over uit dat dit veel te lang duurde. Je denkt dat de knop helemaal om is en je niet snel meer in slechte gewoontes terug zal vallen maar alles is minder waar. De eerste week was mijn vreetweek om het gewoon even te zeggen hoe het voelde. Ik at van alles wat los en vast zat en ik had ook overal trek in maar de gevolgen op de weegschaal waren toen echt niet leuk. Na 1 1/2 week heb ik het roer weer omgegooid en ben ik gaan knallen om de kilo's die ik eraan had gegeten er weer af te krijgen en met een mooi resultaat.

Ik stond op de weegschaal en ja hoor er was weer 2,4 kilo af! Nu vragen jullie je misschien af hoelang ben je bezig en wat ben je in totaal kwijt?

In 11 weken tijd ben ik 20,1 kilo kwijt waar ik super maar ook super trots op ben! Het is snel dat weet ik maar dat is nou eenmaal met dit dieet en voor mij helpt het heel erg. Het zou dus betekenen dat ik ongeveer 1,8 kilo per week afgevallen ben maar houd er rekening mee dat de eerste 3 weegmoment toppers zijn. Natuurlijk is het niet een ideaal dieet want je mag maar 3 producten op een dag. Gelukkig word ik wel onwijs gesteund door mijn familie en tijdens moeilijke momenten geeft mijn vriend net even dat zetje die ik nodig heb.

Het is dus wel duidelijk dat het afvallen goed gaat en ik ben me steeds lekkerder begin te voelen. Vrijdag heb ik bij thuiskomst ook mijn hele kast doorgespit en 6 spijkerbroeken die ik eerst niet paste ja die zitten nu weer super. Qua shirts is het wel heel minimaal in mijn kast maar ik wil ook niet teveel aanschaffen omdat ik nogmaals 20 kilo wil afvallen dus dan zeker in een hele andere maat zit. De twee cijfers op de weegschaal komen ook steeds dichterbij en daar ben ik stiekem toch wel heel blij om. Het was een grote stap die ik heb genomen maar ik heb eigenlijk nog geen één moment spijt gehad oké natuurlijk heb ik soms ook mijn dipjes maar het resultaat maakt me super blij.

Liefs Chantal

1 opmerking:

 1. Hoi, ik ben al sinds vrijdag bezig met Cambridge 500.
  Vanavond heb ik mijn eerste weegmoment, en volgens mijn weegschaal al 2,6 kilo kwijt.
  Als je contact zou willen om elkaar te motiveren kan je me mailen.
  BZMAYG1@denhaag.nl

  Groetjes Melisa

  BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.