maandag 1 juni 2015

Doelen voor juni 2015


Hoe snel gaat het toch allemaal we zitten alweer in juni! Inmiddels ben ik alweer 8 weken bezig met Cambridge Weightplan 500, over 9 weken ga ik een weekje naar Duitsland maar dan ben ik ook alweer bijna jarig. Het vliegt voorbij de laatste weken maar heb ik eigenlijk mijn doelen voor mei bereikt?

1. In totaal 17,5 kilo kwijt zijn

Helaas is het me niet gelukt maar ik had ook al aangegeven dat het misschien te hoog gegrepen zou zijn. Ik moest namelijk op dat moment nog 6,8 kilo kwijt raken om dit doel te bereiken. Toch ben ik wel heel erg in de buurt gekomen want ik ben nu 16,5 kilo kwijt dus scheelt het een kilo. Ik vind het nog knap dat ik in een maand tijd bijna 6 kilo kwijt ben dit had zonder Cambridge Weightplan 500 echt niet gelukt.

2. Minimaal 4 recepten online plaatsen op mijn blog

Ja dit is mij echt wel gelukt en ik vind het ook echt super leuk om te doen. Mijn vriend volgt momenteel het Sonja Bakker dieet waardoor ik daarvoor ook weer andere recepten moet maken. Gisteren is de eerste al online gekomen van een runderstoofschotel maar er volgen zeker meer. Mijn blog begint nu toch wel echt steeds meer een foodblog te worden en ik vind het leuk!


3. Recept in een vorm van een YouTube filmpje

Néé dit is me nog niet gelukt maar mede omdat ons statief laatst heel raar deed en niet in de juiste stand wou staan dus ik er eigenlijk alweer klaar mee was. Het staat zeker op de planning en ik verzet dit doel gewoon naar deze maand!

4. Alleen gaan rijden in de auto

Ik heb in deze maand één keer een stuk alleen gereden maar het is toch nog steeds te weinig. Ik moet het echt meer gaan doen want dan word je er een stuk zelf verzekerde door. Toch ben ik wel al trots op mezelf dat ik alleen durf te rijden!

Tijd voor de nieuwe doelen van de maand juni

1. In totaal 21 kilo kwijt zijn

Deze maand heeft drie donderdagen waar ik op ga wegen dus dat betekend dat ik vanaf nu 4,5 kilo moet kwijt raken om dit doel te bereiken. Vorige maand was ik 5,8 kwijt dus mijn doel ligt nu 1,3 kilo lager dus dit zou toch wel moeten lukken. Ik zou het al een feestje vinden als ik gewoon 20 kilo kwijt zou zijn maar die kilo extra zou top zijn!


2. Mooiere Instagram foto's

Ik keek van de week op mijn Instagram timeline en ik vond het er erg slordig uitzien. Ik wil dus een beter overzicht gaan creëren en er voor zorgen dat mijn foto's goed bij elkaar passen. Dit door misschien een filter over elke foto of een omlijsting dat weet ik nog niet maar er moet wat meer structuur in komen.

3. Recept video online plaatsen

Zoals jullie al lazen verschuif ik deze naar de maand juni. Ik wil wat meer met mijn YouTube kanaal gaan doen en natuurlijk een groot deel gericht op food. Een eerste recept online zetten zou dus een perfect zetje zijn in de goede richting.

4. Het huis wat meer af krijgen

Er ontbreken nog een aantal dingen in ons huis en ik wil dat toch nu wel een keer allemaal een beetje af krijgen. Wat moet er deze maand klaar zijn:

- De trap
- Aanschaf open haard
- Nieuwe hekken
- Vitrinekast

Ik ben weer benieuwd welke doelen ik volgende maand heb bereikt maar voor nu gaan we eerst heerlijk genieten van de maand juni!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.