vrijdag 5 juni 2015

Nieuw - Appelsientje Halfzoet


Vers geperst sap is altijd het lekkerste maar als ik dan voor een merk moet gaan die houdbare sapjes heeft dan staat Appelsientje toch echt wel bij mij op nummer 1. Zo dronk ik vroeger vaak de jus d'orange en heb ik nu regelmatig de appelsap van 't land in huis staan. Toch zitten er in deze houdbare sapjes vaak veel suiker en dat is weer niet goed voor kinderen maar ook zeker niet voor volwassenen. Gelukkig heeft Appelsientje hier wat op gevonden want we kunnen nu Appelsientje halfzoet kopen in de winkels.

De smaken Appelsientje halfzoet zijn:

- Sinaasappel
- Multifruit
- Appel

Qua smaken zijn ze dicht bij huis gebleven want dit zijn toch de drie smaken die het meest worden gedronken in het algemeen. Sinaasappel -en appelsap staan absoluut om nummer één maar een multifruit sapje is voor de afwisseling ook heel erg lekker. Appelsientje halfzoet is gemaakt met het vertrouwde pure en natuurlijk Appelsientje vruchtensap.

Appelsientje halfzoet Sinaasappel


Ingrediënten:

Uit sapconcentraat verkregen vruchtensap (sinaasappel 67%, citroen), water, natuurlijke aroma. Vruchtgehalte 68%.

Appelsientje halfzoet Multifruit


Ingrediënten:

Uit sapconcentraat verkregen vruchtensap (appel, ananas 9%, witte druif, sinaasappel, passie-vrucht 2,7%, mango 2,4%), water, natuurlijke aroma. Vruchtgehalte 66%.

Appelsientje halfzoet AppelIngrediënten:

Uit sapconcentraat verkregen vruchtensap (appel 69%, citroen), water, natuurlijke aroma. Vruchtgehalte 70%. 

Welke smaak zou jij graag willen proberen en zijn ze net zo lekker als de zoetere varianten? Binnenkort meer op miszbloggie.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.